Horvátország
Nagyszerű ár!
400 m a tengertől
321.360 

Felújított kőház Omisalj központjában, mindössze 400 m-re a tengertől, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-100
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínRiva pape Ivana Pavla II 15, 51511, Omišalj, Horvátország
Ár (€)321 360 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)80 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)40 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)80 m2
Teljes terület (m2)80 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-100

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon szépen felújított kő sorházat, mindössze 400 m-re a tengertől és 100 m-re minden szükséges létesítménytől, Omisalj kisváros központjában. A ház összesen 80 m2 lakóterülettel rendelkezik, és két szinten helyezkedik el. Van egy kisebb kert is, teraszos és 80m2-es területtel. A földszinten található egy előszoba, kamra, fürdőszoba, konyha étkezővel és nappali kijárattal a fedett teraszra és a kertre. Az emeleten két hálószoba és egy lépcső vezet a padlástérbe, amely még felújításra szorul. A ház 2023-ban teljesen felújított, városi vízzel, szeptikus tartály, kémény, PVC ablakok és ajtók, bútorozott, légkondicionált és azonnal költözhető. Parkolóhely nélkül van. A tulajdonos jelenleg az utcán parkol. Ha szeretné, az önkormányzaton keresztül biztosíthat és bérelhet parkolóhelyet.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 80
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 321.360 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 400 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;