Miért érdemes Bulgáriában befektetni?

A tenger melletti és hegyvidéki lakóingatlanok piaca szilárdan megállja a helyét, a lakókomplexum elhelyezkedésétől és minőségétől függően átlagosan 9,1%-os éves növekedési kilátásokkal.

Számos tényező járul hozzá az árstabilitáshoz és a fokozatos növekedéshez. Az igényt a COVID-19 világjárvány indította el, amely megnövelte az igényt a saját magánélet és a biztonságos menedék biztosítására. Az épülő projektek befagyása és az építőanyagok emelkedése már megnövelte az érdeklődést az épített minőségi lakások iránt. Jelenleg a legnagyobb tényező az infláció és a megtakarítások védelmére irányuló erőfeszítés.

Bulgária minőségi és még mindig megfizethető ingatlanokat kínál Európa egyik legalacsonyabb áron. Az ingatlanbefektetés így elérhetővé vált az átlagpolgár számára. 2012 óta lehetséges az EÚ tagállamok polgárainak ingatlant vásárolni Bulgáriában. Az EURO valuta 2024-es tervezett bevezetése után várhatóan ütemesen elemkedhetnek az ingatlanárak a következő években. Emiatt most a legajánlatosabb, hogy ingatlanvásárlásba fektessen be Bulgáriában.

Az ingatlanvásárlás folyamata Bulgáriában

MMCEPI 2023