Miért érdemes befektetni Görögországba?

Kedvező elhelyezkedésének köszönhetően Görögország a kereskedelem és a befektetések fontos szereplője. Európa egyik legnépszerűbb turisztikai célpontja. Ehhez kapcsolódik a növekvő kereslet a bérbeadásra és vásárlásra szánt ingatlanok iránt, ami előnyös lehet a befektetők számára.

Kínálatunkban válogatott nyaralóingatlanokat talál a legnagyobb görög szigetről, Krétáról, amely történelméről és gyönyörű természetéről ismert, mint például a festői hegyi falvak és türkizkék tiszta vizű öblök. Az év nagy részében állandóan napos és meleg időjárás vonzza azokat, akik hosszú nyárral és enyhe telekkel keresnek helyet. Két nemzetközi repülőtér Heraklionban és Chaniában biztosítja a zökkenőmentes kapcsolatokat.

Az elmúlt években az ingatlanárak Görögországban stabilizálódtak, és viszonylag alacsonyak más európai országokhoz, például Spanyolországhoz vagy Olaszországhoz képest. A turizmus területén még nagy a fejlődési lehetőség, ezért az ingatlanbefektetések különösen hosszú távon lehetnek előnyösek.

Az ingatlanvásárlás folyamata Görögországban

legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;