Horvátország
Nagyszerű helyen
350 m a tengertől
364.000 

Felújított kőház a tenger mellett, 350m a tengertől, Punat, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-420
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala 18, 51521, Punat, Horvátország
Ár (€)364 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)142 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)142 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)50 m2
Teljes terület (m2)142 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-420

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy felújított kőből épült sorházi házat Punat óvárosának központjában, mindössze 350 méterre a tengertől a horvátországi Krk szigetén.

Az eladó ház eredetileg 1965-ben épült, amelyet 2000-ben felújítottak. Összesen 5 szobával rendelkezik, amelyből 4 hálószoba, 3 x WC és 2x fürdőszoba. A ház 2 szinten helyezkedik el.

A ház összesen 110 m2 lakóterülettel rendelkezik, és három szinten helyezkedik el. A földszinten található egy WC, konyha étkezővel és nappali, kijárattal egy fedett teraszra, ahonnan közvetlen kijárat van a garázsba. Az első emeleten található egy fürdőszoba és két hálószoba erkéllyel, a második emeleten pedig további két hálószoba és egy fürdőszoba. A házat 2000-ben teljesen felújították, 2020-ban új homlokzatot készítettek, PVC ablakokkal rendelkezik, légkondicionált és azonnal költözhető. Az ingatlanhoz tartozik egy garázs és egy fedett parkolóhely a telken. Városi víz és csatornázás van. Punat városa teljes körű kényelmet kínál, beleértve a nagy élelmiszerüzleteket, egy nagy jachtkikötőt, az olívaolaj-termeléséről is ismert. A sikátorokban számos hagyományos éttermet, fagylaltozót és gyönyörű tiszta strandokat és tiszta tengert talál.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát RK-tól vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a teljes horvátországi ingatlanvásárlási folyamat során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Helyszín

Krk szigete jó helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 142
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 364.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : 350 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;