Horvátország
Tengerre néző kilátás
Befektetési lehetőség!
70 m a tengertől
1.260.000 

Rogoznica – Apartmanház a tenger közelében, gyönyörű kilátással, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2021/273
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínMiline ul. 42, 22203, Rogoznica, Horvátország
Ár (€)1 260 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)400 m2
Hálószobák száma8
Fürdőszobák száma7
Emeletek száma4
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)170 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)474 m2
Teljes terület (m2)400 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2021/273

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagy apartmanházat, amely alkalmas vállalkozásra, mindössze 70 méterre a tengertől, Rogoznica közkedvelt helyén.

Kiváló apartmanház közel a strandhoz és a tengerhez, amely 8 hálószobával és 7 fürdőszobával rendelkezik, rendelkezésre áll egy medence, parkoló és tengerre néző kilátás.

Ez az apartmanház 4 emeleten helyezkedik el, és összesen 7 lakással rendelkezik:

– A földszinten van két egy hálószobás apartman és egy nagy nyitott tér, ahol van egy kandalló egy nagy asztal, egy tér általában fogant, mint egy taverna nagy családi összejövetelek.

– Az első emeleten két különálló, kényelmes, egy hálószobás apartman található. Az apartmanok egy előszobából, egy hálószobából, egy fürdőszobából és egy nagy nappaliból állnak, ahonnan a lakásokat körülvevő nagy loggiákra lehet kijutni. A loggiáról gyönyörű kilátás nyílik a nyílt tengerre.

– A második emeleten szintén két különálló, kényelmes, egy hálószobás apartman található, amelyek elrendezése megegyezik az első emeleti apartmanokéval.

– A harmadik emeletet egy nagy penthouse-nak tervezték, egy nagy három hálószobás apartmannal és egy nagy terasszal, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik az egész Rogoznica szigetvilágra.

A kertben egy nagy medence található napozóterasszal, amelyet évszázados olajfák vesznek körül.

Az ingatlan olyan, mint egy személyre szabott, aki azt tervezi, hogy vállalkozást vezet, miközben egy ilyen gyönyörű helyen él, mint Rogoznica. Rogoznica ad otthont a nagy és jól ismert Marina Frapa kikötőnek, a környék pedig mindent kínál a nemzeti parkoktól kezdve a gyönyörűen tiszta tengervízen át a történelmi városokig, kiváló gasztronómiai specialitásokkal.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 400
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.260.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Befektetési lehetőség!
Ribbon Modrý : 70 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;