Horvátország
Csendes hely
Nagyszerű ár
3000 m a tengertől
280.800 

Családi ház kerttel a tenger mellett, Malinska Dubašnica, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-478
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínDubašljanska 134C, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)280 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)88 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)44 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)359 m2
Teljes terület (m2)88 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-478

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál egy 88 m2 alapterületű családi házat, amely a tengertől 3000 m-re található, csendes helyen, Malinska Dubasnica közelében, Krk szigetén. A ház 2007-ben épült, és két különálló lakóegységből áll. A földszinten található egy két hálószobás apartman, amely nappaliból, konyhából, étkezőből, fürdőszobából, két hálószobából és fedett teraszból áll. Egy külső lépcső vezet a felső tetőtéri szintre, amely befejezetlen fázisban van, és egy másik két hálószobás apartmanná alakítható. A 359 m2-es, gyönyörűen zöld és bekerített kertben tégla grill és további parkolóhelyek számára van hely, valamint lehetőség van úszómedence építésére is. A tengerparttól 3000 m-re és a központtól 700 m-re található, szép, csendes helyen található, ideális befektetésnek turisztikai bérbeadásra vagy személyes tartózkodásra a tenger közelében. Az ingatlan rendelkezik városi vízzel és szeptikus tartály, kémény. Kiváló ár!

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 88
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 280.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Csendes hely
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár
Ribbon Modrý : 3000 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;