Horvátország
Közel a strandhoz
Új épület
280 m a tengertől
307.755 

Utolsó apartmanok parkolóval új épületben, mindössze 280m-re a tengertől, Kaštela, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2031/110
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínDubrovačka ul. 4, 21217, Kaštel Stari, Horvátország
Ár (€)307 755 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)84.26 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma3
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)28 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2031/110

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra 3 utolsó, tengerre néző lakást, amelyek egy új épületben találhatók, mindössze 280 m-re a tengertől a horvátországi Kaštela gyönyörű helyén.

Az apartmanok kiváltságos helyen találhatók, gyönyörű kilátással a tengerre. A tágas erkélyek akadálytalan panorámát nyújtanak a végtelen kék tengerre, és a béke és a pihenés érzését nyújtják. A tengerpart közelsége miatt ezek az apartmanok ideális választás a nap és a tenger szerelmeseinek, mivel gyorsan és könnyen elérhetik a tengerpartot. Az apartmanok belseje tele van modern dizájnnal és luxus részletekkel. A tágas szobák elegánsan berendezettek. A világos színek és a szobák szellős elrendezése a tágasság és a fény érzetét kelti, tökéletes környezetet teremtve a kényelmes élethez.

A fürdőszobák elegáns szaniterekkel és fényűző részletekkel vannak felszerelve, amelyek a pompa és a kényelem érzését nyújtják. A lakás a legmodernebb technológiával és biztonsági rendszerekkel van felszerelve a nyugodt és biztonságos tartózkodás érdekében. A lakáshoz parkolóhely is tartozik, ami még könnyebbé teszi a bérlők életét. Röviden, ezek az apartmanok a gyönyörű kilátást a tengerre, a tengerpart közelségét, a modern designt és a luxus részleteket ötvözik, így ideális választás azok számára, akik magas színvonalú életszínvonalat keresnek a tengerparton.

Az udvari bejáratnál kapu található, amely rendszámfelismerő rendszeren keresztül nyílik. A hulladékgyűjtés és újrahasznosítás az épületen kívüli zöld területen tervezett. A tűz- és betörésgátló kapukat egy intelligens henger nyitja, amely 4 nyitási móddal rendelkezik – PIN-kód, RFID-kártya, alkalmazás és kulcs. Az ingatlan a közcsatorna-hálózatra van csatlakoztatva. A lakások fűtése és hűtése multi split invert rendszerekkel (Daikin és Mitsubishi klímaberendezések) – kezelése mobilalkalmazáson keresztül. A padlófűtés rendszer hőszivattyún keresztül halad (180 liter). A vizes padlófűtés minden helyiségben található, és a mobilalkalmazás ellenére önállóan kezelhető. Lehetőség van a mobilalkalmazásra való letöltésre és a kapu és a bejárati ajtó nyitására a beltéri egységeken keresztül és mobiltelefonon keresztül. A lakások központi porszívózással vannak felszerelve, ami egy modern megoldás a belső terek tisztítására.

Az eladó ingatlanok a következők:

Az 1. lakás:
A földszinten található. 77 m2 belső térrel rendelkezik. Rendelkezik 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, előszobával, konyhával, étkezővel, nappalival, kamrával és 13,32 m2-es terasszal. Van egy 28 m2-es kültéri terület is, kandallóval és mosogatóval.
Teljes nettó terület: 84,26 m2 + 28 m2 kültéri terület.
Ár: 307 755 EUR, parkolóhelyet is tartalmaz

Apartman 2:
Az első emeleten található, 76 m2 belső területtel és 11 m2 fedett terasszal rendelkezik. A lakás 3 hálószobából, 2 fürdőszobából, előszobából, étkezőből, konyhából és nappaliból áll. Az apartman 41 m2-es kültéri területtel rendelkezik, kandallóval és mosogatóval.
Teljes nettó terület: 82,81 m2 + 41 m2 kültéri terület.
Ár: 313 729,50 EUR, parkolóhelyet tartalmaz.

3. apartman:
A második emeleten található, 76 m2 belső területtel és 11 m2 fedett terasszal rendelkezik. A lakás 3 hálószobából, 2 fürdőszobából, előszobából, étkezőből, konyhából és nappaliból áll. Az apartmanhoz tartozik egy kültéri terület, alapvetően egy 98 m2-es terasz kandallóval és mosogatóval, valamint jacuzzival és kilátással az egész öbölre.
Teljes nettó terület: 82,81 m2 + 23,11 m2 (teraszhálózat) ¸ ami 105,92 m2.
Ár: 459 070,50 EUR, parkolóhelyet tartalmaz.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (Regisztráció az adóhivatalnál), Jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 84.26
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 307.755 

Private Fields

Ribbon Zelený : Közel a strandhoz
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 280 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;