Bulgária
Új építésű lakások
600 m a tengertől
69.990 

Új luxus projekt és szakaszos finanszírozás! ESTE by Emilia Romana komplexum, 600 m a tengerparttól, Napospart, Bulgária

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDB_5021
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínMPV6+C2, Slanchev Bryag, 8240 Sunny Beach, Bulgária
Ár (€)69 990 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)52.10 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma6
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)52.10 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: B_5021

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál lakásokat egy új komplexumban, amelyet most kezdenek építeni a népszerű üdülőhelyen, Sunny Beachen, Bulgáriában, az új évtől 2024-től. Érdeklődés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot, elküldjük Önnek az elérhető lakások aktuális ajánlatát és árlistáját.

A projektről:

Az ESTE by Emilia Romana nevű új butik apartman komplexumot 10 percre (600 m) a homokos tengerparttól és a tengertől kezdik építeni. Ez egy nagyon jól ismert fejlesztő, amely számos komplexummal rendelkezik a Fekete-tenger partján. A komplexumok a kényelemre, a luxusra és a jólétre összpontosítanak. Az Emilia Romana RESORT minden tulajdonosának és látogatójának lehetősége lesz a klubrendszer használatára, valamint az összes komplexum és azok létesítményeinek meglátogatására és élvezésére.

A telek, amelyen az ESTE by Emilia Romana épül, a már megvalósult projektek – PARK, BOUTIQUE és VERDE – közvetlen közelében található. A négy komplexum egy közös terméket alkot, amely 4 tematikus úszómedencét, gazdag parkosítást, éttermeket, parkolókat, elektromos autótöltő állomásokat, őrzött területet, nagy sportközpontot, szaunát, szökőkutat és gyermeklétesítményeket kínál a tulajdonosoknak és látogatóknak. A komplexumot egy 7000 m2-es – a fejlesztő cég által kiszolgált és fenntartott – parknak fenntartott terület határolja. Az Emilia Romana ESTE, PARK, BOUTIQUE és VERDE a leendő Emilia Romana RESORT komplexum részét képezi, amely összesen több mint 20 000 m2 területen helyezkedik el. Az Emilia Romana RESORT minden tulajdonosának és látogatójának lehetősége lesz a komplexumok közötti klubrendszer és a közös infrastruktúra használatára.

A modern butik megjelenés és a funkcionális elrendezés az ESTE by Emilia Romana legnagyobb előnye a környéken található konkurens épületek között. Három épület 109 apartmannal épül 3850 m2-es területen. Az ügyfelek minden típusú ingatlanból választhatnak majd, a praktikus stúdió- és kétszobás lakásoktól kezdve a három hálószobás, egy vagy két fürdőszobás lakásokon át a négy hálószobás lakásokig és a hatodik emeleti tágas penthouse lakásokig.
Az 1. ÉPÜLETBEN egy mélygarázs, valamint a komplexum egyik fénypontja – egy 1000 négyzetméteres modern sport- és rekreációs központ, amely tornateremből, SPA-ból, többcélú sportcsarnokból, masszázsokból áll majd. stúdió és kávézó. Az épület első emeletén irodahelyiségek kapnak helyet, a további 5 emeleten összesen 47 lakás és 11 raktárépület kap helyet.
A 2. és 3. ÉPÜLETET egy külső recepció fogja összekötni, amely a komplexum kezelésére és a lakások bérbeadására szolgál majd azon ügyfelek számára, akik úgy döntöttek, hogy befektetési céllal megvásárolják ingatlanukat. A két épület mindegyike 31 lakásból áll majd, amelyek 6 emeleten helyezkednek el.
A projekt középpontjában egy ázsiai stílusú felnőtt úszómedence áll majd, amelyet egzotikus tájképek vesznek körül, és amelytől úgy fogja érezni magát, mintha a paradicsomban lenne!
Minden egyes ingatlanból kilátás nyílik a medencére és az épület gyönyörűen parkosított területére, vagy a parkra, amelyet ügyfeleink számára berendeztünk. Az apartmanok hangulatos fedett terasszal rendelkeznek. Az 1. épületben található lakásokhoz a leendő tulajdonosok egy kis tárolóhelyiséget vásárolhatnak.

Az építés minősége a legmagasabb színvonalú lesz. Az épület külső részeinek kivitelezésénél a tervek szerint modern előregyártott homlokzatokat és a piacon kapható legmagasabb minőségű külső vakolatot használunk.
Minden ingatlant teljesen „kulcsrakészen”, bútorzat nélkül kínálnak majd.

STÚDIÓ 36 m2-től
1 HÁLÓSZOBÁS LAKÁSOK 53 m2-től
2 HÁLÓSZOBÁS LAKÁSOK 66 m2-től
3-HÁLÓSZOBÁS LAKÁSOK 123 m2-től

HELYSZÍNHELY
Emilia Romana ESTE található:
– 300 méterre a tenisziskolától
– 300 méterre a szupermarkettől
– 200 méterre a buszmegállótól
– 1 km az üdülőközpontig
– 600 méterre (10 perc séta) a strandtól.
– Az üdülő 400 méteres körzetében 4 parkos terület található, ahol számos látnivaló várja a gyerekeket.

Fizetési terv:
– 40%-a az árnak és az előszerződés aláírása;
– 30% – 2024. december 31-ig
– 30% – 2025. december 31-ig – az építkezés befejezése és a tulajdonjog átadása után.

Lehetőség van arra is, hogy a fejlesztőtől berendezéseket és bútorokat vásároljanak.

A fejlesztőről:

Alig több mint két évvel ezelőtt tették le az Emilio Romana család első komplexumának alapkövét Napospart zöld szívében – az Emilia Romana Parkban. Ma ezek a lakóparkok stílusos és időtálló építészetükről, finom luxusukról, optimális funkcionalitásukról és modern belső terükről ismerhetők fel.
Örömömre szolgál bemutatni egy új projektet – ESTE by Emilia Romana.
Az ESTE az Emilio Romano PARK, BOUTIQUE és VERDE szellemének és ritmusának természetes továbbfejlesztése.
Az ESTE az Emilia Romana régió szelleme, egy olyan nemesi család neve, amely jelentős nyomot hagyott Európa történelmében. Az ESTE az osztály, a bőség és a terjeszkedés szimbóluma. A szép, modern, elegáns otthonok mércéje, amely egyesíti tapasztalatunkat, szakmaiságunkat és szenvedélyünket. Elkötelezettségünk és a cégünkbe, termékünkbe és ügyfeleinkbe vetett hitünk sikeresen megvalósítja az Ön álomprojektjeit. Mert az ESTE egy otthon!

ÉPÍTÉS KEZDETE – 01.2024
ÉPÍTÉSI IDŐSZAK – 24 HÓNAP

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Bulgaria
Property size (m2) : 52.10
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Vo výstavbe
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 69.990 

Private Fields

Ribbon Zelený : Új építésű lakások
Ribbon Modrý : 600 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;