Horvátország
Tengerre néző kilátás
Új épület
600 m a tengertől
884.000 

Új építésű családi ház medencével és kilátással a tengerre, 600m a tengertől, Omisalj, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-481
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPapica 3, 51511, Omišalj, Horvátország
Ár (€)884 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)260 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)130 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)400 m2
Teljes terület (m2)260 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-481

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 260 m2 alapterületű családi házat, amely két különálló lakásra oszlik, amelyek közül az egyik a földszinten, a másik az első emeleten található. Mindkét apartman egyenletesen van elosztva, és egy előszobából, fürdőszobából, két hálószobából, konyhából, étkezővel és nappaliból áll, amelyből egy fedett teraszra lehet kijutni. A ház minőségi anyagokból épült, a padló kerámiával burkolt, légkondicionált, PVC ablakokkal és ajtókkal rendelkezik, teljesen berendezett és felszerelt. Van egy medence, napozóterasz, nyári konyha, fedett terasz, garázs egy autó számára, tárolóhelyiség és több parkolóhely (minimum 4) egy gyönyörűen parkosított kertben 400m2. Kiváló befektetési lehetőség turisztikai célú bérbeadásra, de saját megélhetésre is. A ház nemrég épült 2017-ben, összesen 6 szoba, 4 hálószoba és 3 fürdőszoba wc-vel. Városi vízzel, csatornázással rendelkezik. A tengertől 600 m-re, a városközponttól 800 m-re található. A házból kilátás nyílik a tengerre.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 260
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 884.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 600 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;