Horvátország
Saját úszómedence
Új épület
500 m-re a tengertől
577.500 

Új építésű családi ház medencével, 500m a tengertől, Vodice, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2013/159
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Grgurev Ante Kukure 1, 22211, Vodice, Horvátország
Ár (€)577 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)164 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)164 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)629 m2
Teljes terület (m2)164 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2013/159

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy újonnan épült családi házat medencével Vodicében, mindössze 500 méterre a horvátországi tengertől.

A ház alagsorból és földszintből, valamint tetőteraszból áll.

Az alagsor (45 m2) alkalmas társalgónak vagy fitness / edzőteremnek szaunával. Tartalmaz egy fürdőszobát is. A tér egy kis konyhához és kandallóhoz igazított, így az alagsor lakótérként is használható.

A földszinten található egy tágas nappali étkezővel és konyhával, valamint 3 hálószoba és 2 fürdőszoba. Minden szoba légkondicionált, és a földszinten padlófűtés van, így télen-nyáron kényelmes tartózkodást biztosít. A földszint teljes területe 164 m2.

A nappaliból nyílik egy fedett terasz (20 m2), az udvaron pedig egy úszómedence (32 m2), amelynek teljes területe 630 m2. A parkoló 4 autó számára van kialakítva, de a kert miatt nagyobb számú parkolóhely is lehetséges.

Az építkezés során arra is gondot fordítottak, hogy a 110 m2-es tetőteraszt is használni lehessen, amely teljesen napfényben van, és nyári konyha és jacuzzi berendezéssel rendelkezik.

A ház jelenleg a befejezési fázisban van, így a leendő tulajdonosnak már csak a belsőépítészeti kialakítást kell kiválasztania. Az építés során minőségi anyagokat használtak fel a padlófűtés, a csempék kiválasztásától kezdve a légkondicionálásig.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 164
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 577.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Saját úszómedence
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;