Horvátország
Luxus ingatlan
Új épület
Első sor a tengeren
318.680 

Új építésű apartmanok első tengerszorosban, 10m a tengertől, Rogoznica, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2018/232
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínZatoglav 11, Kopača, 22203, 22203, Zatoglav, Horvátország
Ár (€)318 680 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)61 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma4
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)63 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2018/232

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínálja eladásra az új épületben lévő lakásokat, amelyek az első tengerszorosban, Rogoznica közelében találhatók.

Ez egy exkluzív ajánlat a luxus utolsó két apartman, amelyek az első vonalban, a legjobb helyen vannak. A lakóépület összesen 6 lakással rendelkezik.

Az épület egy magasföldszintből és 2 emeletből áll. Minden emeleten két apartman található. Az emelt földszinten lévő lakások az úttal szemben vannak megemelve, hogy egy emelet benyomását keltsék, amelyhez saját kert tartozik. A lakások modern elrendezésűek, sok természetes fényt kapnak, és az építés során kiváló minőségű anyagokat használtak.

Az épület 10 m-re van a tengertől és kevesebb mint 100 m-re a strandtól. Rogoznica központja 2 km-re található. Minden apartmanhoz egy parkolóhely áll rendelkezésre.

Utolsó eladó apartmanok:

Az S1-es apartman az emelt földszinten található, délnyugati és északi tájolású. Ez az apartman konyhával, étkezővel, nappalival, hálószobával, előszobával és fürdőszobával, valamint szabadtéri terasszal és kerttel rendelkezik. A teljes lakóterület 60,71 m2. A lakáshoz tartozik egy szabadtéri parkolóhely és egy 63 m2-es kert. A lakás ára 318.680 EUR.

Az S4 apartman az első emeleten található, délkelet-északi tájolású, két hálószobából, konyhából, étkezővel és nappalival, fürdőszobából és két teraszból áll, gyönyörű panorámás kilátással a tengerre. A teljes terület 89,20 m2 (bruttó terület a teraszokkal együtt) 67,66 m2 (a lakás nettó területe). Az árban benne van egy szabadtéri parkolóhely. ÁR: 426.321 EURÓ.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

 

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 61
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 318.680 

Private Fields

Ribbon Zelený : Luxus ingatlan
Ribbon Žltý : Új épület
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;