Horvátország
Panorámás kilátás a tengerre
Nagyszerű befektetési ingatlan!
Első sor a tengeren
1.260.000 

Kisebb butikhotel az első tengerszorosban, 10 m-re a tengertől és a strandtól, Makarska Riviéra, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_507/2015
Tulajdon típusaLuxus ingatlan
Térkép HelyszínDubrovačka ul. 22, 21300, Makarska, Horvátország
Ár (€)1 260 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
RendelkezésAtipikus
Lakható terület (m2)416 m2
Hálószobák száma10
Fürdőszobák száma10
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiVillák
Beépített terület (m2)416 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)416 m2
Teljes terület (m2)416 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Loggia
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_507/2015

A Relax Properties ingatlanügynökség örömmel kínál eladásra egy kis családi szállodát, amely kiváló helyen található – első sorban a tenger, a gyönyörű strand és a népszerű turisztikai hely Makarska Riviera.

Ezt a gyönyörű szállodát egy család üzemelteti, akik már 50 éve gondoskodnak róla. Az alapokat 1960-ban építették, a szállodát rendszeresen karbantartják, és a horvátországi háborútól eltekintve soha nem állt le.

A szálloda befogadóképessége mindössze 34 fő, ami lehetővé teszi, hogy az igazgató minden vendéggel személyes kapcsolatot ápoljon. A szálloda fennállása alatt a vendégek többsége visszatérő vendég volt, mert ha egyszer beleszeret a szállodába és a helybe, akkor a másik pihentető nyaralás keresésének vége. A szálloda 2014-ben teljes felújításon esett át, ami frissítő külsőt kölcsönzött neki, és megfelel a mai utazók elvárásainak.

A szálloda előtt tágas terasz található, amely kávézóként üzemel. A terasz teljes egészében fedett, a fenyőfák által biztosított árnyékkal. Ezek a fenyőfák a tengerrel együtt hihetetlenül kellemes illatot terjesztenek az egész ingatlanban.

Az épület tetején egy tágas, 40 m2-es terasz található, amely teljesen napfényben fürdik. A kilátás a tetejéről elképesztő: éppen a fenyőfák fölött ülsz, a fenyőfák teteje fölött pedig a gyönyörű tenger, egészen Hvar szigetéig látsz, jobbra pedig Brac szigete van karnyújtásnyira.

Az étterem és a bár a szálloda földszintjén található, és egy kisebb szabadtéri teraszon folytatódik. Az étterem 34 vendég befogadására alkalmas bent és 20 vendég befogadására alkalmas kint. Ezt a területet 2014-ben teljesen felújították, és teljesen felszerelt, hogy svédasztalos reggelit és à la cart menüt szolgáljon fel.

A szobák szintén úgy vannak kialakítva, hogy egy ajtóval összekapcsolhatók legyenek, és mindegyikben előre meghatározott hely van egy mini konyhasarok számára, így lehetőség van a szobák lakosztályként történő bérlésére. Összesen 10 tágas szoba áll rendelkezésre, amelyek 28 vendég befogadására alkalmasak.

A harmadik emeleten található tágas és fényűző VIP lakosztály a legjobb, amit a butikhotel kínál: több mint 100 m2-es, szaunával, kandallóval, jacuzzival, erkéllyel, műholdas TV-vel, teljesen felszerelt konyhával, mini konyhasarokkal, 2 fürdőszobával rendelkezik, 6 fő befogadására alkalmas, és átjáró vezet az épület tetején található 40 m2-es teraszra. Szükség esetén az apartman az egyik ajtó bezárásával 2 teljesen felszerelt apartmanra osztható.

A legjobb helyszín befektetési célú ingatlannak!

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 416
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Luxus ingatlanok
Purpose : Sell
Price : 1.260.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Panorámás kilátás a tengerre
Ribbon Žltý : Nagyszerű befektetési ingatlan!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;