Horvátország
Nagyszerű helyen
500 m-re a tengertől
717.600 

Gyönyörű családi ház parkosított mediterrán kerttel, 500m a tengertől, Malinska Dubasnica, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-464
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínObala 2b, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)717 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)120 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)60 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)554 m2
Teljes terület (m2)120 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Pince
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-464

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy teljesen felújított családi házat telekkel Malinska, Dubašnica vonzó helyén, mindössze 500 méterre a tengertől és a strandoktól Krk szigetén. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel. A gyönyörű strandok mellett gyönyörű tiszta tengervízzel, történelmi városokkal, kerékpárutakkal, túraútvonalakkal, gyógyiszappal Soline településen és másokkal várja a vendégeket.

Eladó egy felújított kőház, amely egy 550 m2-es telken épült. A ház 120 m2 lakóterületet foglal el, amely földszintre és első emeletre oszlik. A földszinten található egy WC, kamra, konyha, étkező és nappali, kijárattal a fedett teraszra és a kertbe. Belső lépcső vezet az első emeletre, ahol két hálószoba és egy fürdőszoba található. Összesen a házban 3 szoba található, 2 hálószoba 1 fürdőszoba és 2 WC. A ház eredetileg 1900-ban épült, és 2019-ben teljes felújításon esett át, amely kívül és belül is rusztikus stílusban készült. A 2019-es felújítás során minőségi anyagokat használtak, PVC és ALU faborítást építettek be, teljesen berendezett és jól felszerelt, megőrizte az eredeti jellegzetességeket és a követ, légkondicionált és kandallóval rendelkezik. Körülkerített kert veszi körül ültetett mediterrán növényekkel és automatikus öntözéssel, ahol egy gyönyörű és nagy terasz, nyári konyha, garázs és 2x parkolóhely is található. Ideális befektetésnek turisztikai célokra, de a tengerparti építészet minden kedvelőjének is. Állandó lakhatásra is alkalmas. Az ingatlan elhelyezkedése nagyon vonzó a központ közelsége, a gyönyörűen parkosított strandok és az összes kényelmi szolgáltatás miatt, amelyek csak 500 m-re vannak az ingatlantól.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 120
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 717.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;