Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
Második sor a tengerparton
468.000 

Gyönyörű családi ház a Soline öbölben, mindössze 50 méterre a tengertől, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-447
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín5J24+3G Soline, Horvátország
Ár (€)468 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)110 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)55 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)252 m2
Teljes terület (m2)110 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-447

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű családi házat, mindössze 50 méterre a tengertől, 2 tengerszorosban, Dobrinj településen, a horvátországi Krk szigetén.

Vonzó helyen Soline öböl!

Eladó egy kertes családi ház kiváló helyen, mindössze 50 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól. A ház teljes lakóterülete 110 m2, amely pincére és emelt földszintre oszlik. A magasföldszinten található egy bejárati rész, egy fürdőszoba, három hálószoba, amelyek közül az egyik külön bejárattal rendelkezik, valamint egy nagy tér, amely összeköti a konyhát, az étkezőt és a nappalit, hozzáféréssel egy nagy teraszhoz, ahol egy jacuzzi és egy gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Az alagsorban található egy tárolóhelyiség. A kert gyönyörű, 252 m2-es területtel rendelkezik, ahol nagyobb és kisebb kiegészítő épületek vannak, amelyek szintén tárolásra és két parkolóhelyre szolgálnak. A ház légkondicionált és teljesen berendezett, és úgy is árulják. Ez az ingatlan kiváló befektetés a turizmus számára, mivel a Soline strandja gyógyiszapot biztosít a bőrproblémákkal küzdők számára, továbbá egy sekélyebb strand is, ahol kellemes meleg fürdőzésre van lehetőség egészen őszig. Ez a hely különösen népszerű a gyermekes családok körében.

A Soline-öböl nevét a tengeri sóról kapta, amelyet időszámításunk kezdetétől a késő középkorig bányásztak ezeken a helyeken. Az öböl különösen ideális fürdőzési feltételeiről ismert, a tenger melegebb, mint a falu más részein, és gyakorlatilag nincsenek tengeráramlatok. Vannak homokos strandok és gyógyító iszap. A jellegzetes fekete iszapot reumatikus betegségek és bőrbetegségek enyhítésére és megszüntetésére keresik. Az elsődleges gyógyiszap mellett ez az öböl a meleg, sekély és homokos tenger miatt a családok kedvelt helye. A strand egyéb kényelmi szolgáltatásokat is kínál, mint például strandröplabda, pedálos csónakok, napozóágyak és napernyők, valamint szabadtéri zuhanyzó is rendelkezésre áll. Krk szigete gyönyörű strandokat, tiszta tengert, kerékpározást, túrázást, történelmet, remek borokat és olívaolajat kínál. Otrovot egy híd köti össze a szárazfölddel, így az utazás nagyon egyszerű.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 110
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 468.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;