Horvátország
Tengerre néző kilátás
3000 m a tengertől
414.960 

Gyönyörűen felújított kőház tengerre néző kilátással, 3000 m-re a tengertől, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-95
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Ivana Meštrovića 15, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)414 960 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés1+kk
Lakható terület (m2)80 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)40 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)80 m2
Teljes terület (m2)80 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-95

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörűen és stílusosan felújított, tengerre néző kőházat Krk szigetén, Krk város közelében.

Eladó Krk városának közelében egy felújított régi kőház, amely 80 m2 lakóterülettel rendelkezik, és földszintre és emeletre van osztva.

A bejáratnál van egy terasz grillezővel és hely a társas összejövetelekre. A földszinten található egy fürdőszoba, egy konyha étkezővel és egy tágas nappali, az első emeleten pedig, amelyet egy belső lépcső köt össze, egy másik fürdőszoba, két hálószoba és egy kijárat a teraszra és a tetőre. Erről a teraszról kilátás nyílik a tengerre.

A felújítás során megőrizték az autentikus épületelemeket, különösen a követ, minden jellegzetes részletével együtt. A ház ideális befektetésnek turisztikai célú bérbeadásra, de a nyugodt nyaralás minden kedvelőjének is. A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezetben, a tengertől kb. 3000 m-re található.

A ház eredetileg 1968-ban épült, és nemrég, 2021-ben teljesen felújították. 2021-ben bútorozottan kerül értékesítésre, saját vízmérővel és szeptikus tartállyal rendelkezik. Az ingatlanhoz 1 parkolóhely is tartozik. Az átalakítás során új elektromos vezetékeket és vízelosztást végeztek. Az internet telepítve van. Van egy kémény is.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Helyszín

Krk szigete jó helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 80
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 414.960 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 3000 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;