Horvátország
Tengerre néző kilátás
400
216.320 

Kőház Omisalj központjában, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-102
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPut Dubca 50, 51511, Omišalj, Horvátország
Ár (€)216 320 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés1+kk
Lakható terület (m2)100 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)33 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)46 m2
Teljes terület (m2)100 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-102

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kőből épült sorházat Omisalj óvárosának központjában, 100 m2-es teljes lakóterülettel. A házhoz tartozik egy különálló pince, ahol egy tárolóhelyiség, egy fürdőszoba és egy különböző célokra használható szoba található. A megemelt első és második emeleten, valamint a tetőtérben, amelyeket belső lépcsők kötnek össze, található egy fürdőszoba, nappali konyhával és étkezővel, három hálószoba és egy nyitott tetőtéri napozóterasz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és az óvárosra. A bekerített udvaron kert, két terasz és grillező található. Ez az ingatlan nagyszerű lehetőség személyes lakóhelyként, de befektetésként is, turisztikai vagy hosszú távú bérbeadás céljából. A ház elhelyezkedése minden létesítményhez közel van, és nem messze a tengertől és az első strandoktól.

A 100m2-es lakóterű sorház 1950-ben épült, és utoljára 1997-ben újították fel. Ez a sorház utolsó sarka. A házban van városi víz, csatorna, kémény. Parkolási lehetőség nincs, az utcán parkol. A házban összesen 5 szoba található, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba. A kert területe 46m2. A tengertől és az első strandoktól 400 méterre található.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 100
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 216.320 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 400

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;