Horvátország
50m-re mora-tól
306.800 

Kőház felújítás megkezdett felújítással, kivételes helyen, Stara Baška, Krk

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-105
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín147A, 51500, Stara Baška, Horvátország
Ár (€)306 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)140 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)70 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)140 m2
Teljes terület (m2)140 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-105

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 140m2 alapterületű, felújítandó, sorházi kőházat mindössze 50 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól, amelyek természetükben meglehetősen privátak. A ház felújítása már megkezdődött, új félemelet födémekkel, új tetővel, új ácsmunkákkal és válaszfalakkal, a villany kivezetésre került, a vízcsatlakozást még át kell vezetni a padlón keresztül. A házban szeptikus tartály található. A ház alaprajza négy szintből áll, pince két különálló nappalival, emelt földszint a teraszra való kijutással és a tervezett nappalival és konyhával, első emelet két hálószobával és fürdőszobával, valamint egy magas tetőtér további helyiségként. A házhoz autóval való feljutás lehetséges, de parkolóhelyet nem biztosítanak. Parkolóhelyet az önkormányzaton keresztül lehet biztosítani. Stara Baška falu az utolsó falu Krk szigetén, itt egy út nem folytatódik, ezért kevés autó van itt. A strandokat csak a nyaralók vagy a tulajdonosok használják. A strandok meglehetősen zártak, kevés emberrel. A falu végén van egy grill és egy étterem. A környék a legszebb strandokat kínálja, amelyeket Krk szigetén megtapasztalhat. A víz kristálytiszta, és mindenhol nyugalom és csend van. A helyi halászok naponta járnak ide, hogy eladják az ördögien fogott halakat. Ez a hely alkalmas mindazoknak, akik nyugalomra, álmos békés légkörre, csendre és tiszta tengerre vágynak.

Krk szigete kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 140
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 306.800 

Private Fields

Ribbon Modrý : 50m-re mora-tól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;