Horvátország
Tengerre néző kilátás
700 m a strandtól
603.200 

Kőház medencével és kilátással a tengerre Krk, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s-103
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Vlade Tomašića 49, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)603 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)150 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)150 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)150 m2
Teljes terület (m2)150 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s-103

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy felújított sorházi kőházat, amely kiváló helyen található, mindössze 700 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól. A ház elrendezése a földszinten található, ahol van egy nappali, konyha étkezővel, WC és tárolóhelyiség egy különálló kocsmával, ahol egy további helyiség van a szórakozáshoz, és az emeleten, ahol négy hálószoba található, csatolt fürdőszobákkal és egy közös WC-vel. Két hálószobából két hálószoba az erkélyre, míg a maradék kettő a teraszra és az udvarra nyílik, napozóterasszal, medencével és grillezővel. A tetőteraszon van egy jacuzzi és egy pihenőhely, gyönyörű kilátással a tengerre. A ház légkondicionált, teljesen bútorozottan és beköltözésre készen eladó. A ház kertjében több parkolóhely található.

A ház eredetileg 1912-ben épült, és 2019-ben teljesen felújították. A központtól 200 méterre, a tengertől és a strandoktól 700 méterre található. A ház területe 150m, a terasz 22m2. A ház 2 szinten terül el, összesen 8 szoba, 4 hálószoba és 4 fürdőszoba, 2 WC található benne. Van városi víz, szeptikus tartály és kémény.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 150
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 603.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 700 m a strandtól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;