Horvátország
Tengerre néző kilátás
Második sor a tengerparton
1.312.500 

Ház a második tengerszorosban, kilátással a tengerre, 30m a tengertől, Rogoznica, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2031/114
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínLozice 2 72, 22202, Zečevo Rogozničko, Horvátország
Ár (€)1 312 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)240 m2
Hálószobák száma6
Fürdőszobák száma8
Emeletek száma3
Az objektum helyeA blokkban
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)230 m2
Teljes terület (m2)240 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2031/114

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tágas ikerházat, amely a második tengersoron található, sok parkolóhellyel, mindössze 30 m-re a tengertől, csendes helyen, Rogoznicában, Horvátországban. A helyszín híres a tiszta tengeréről.

A ház 240 négyzetméteres lakóterülettel rendelkezik, összesen 6 hálószobával és 8 fürdőszobával. Egy 230 négyzetméteres telken helyezkedik el, gyönyörű kilátással a tengerre. Ez az ingatlan ideális lehetőséget jelent azok számára, akik szeretnék élvezni a tenger közelségét és a gyönyörű kilátást a tengerre, rengeteg hely a kényelmes élethez vagy nyaraláshoz. Az ingatlan alkalmas bérbeadási befektetésnek és turizmusra is.

A ház egy alagsorból és 3 föld feletti szintből áll. A földszinten található egy garázs egy szobával, fürdőszoba és konyha. Az első emeleten található egy egyszobás apartman, amely 1 szobából, nappaliból, konyhából, fürdőszobából és WC-ből, valamint erkélyből áll. Ugyanezen az emeleten egy kétszobás apartman található, amely 2 hálószobából és két fürdőszobából, konyhából, nappaliból, étkezőből és két erkélyből áll. A második emeleten, mint az első emeleten, egy egy hálószobás apartmanból áll, amely 1 hálószobából, nappaliból, konyhából, fürdőszobából és WC-ből és erkélyből áll, és ugyanezen az emeleten van egy kétszobás apartman 2 hálószobával és két fürdőszobával, konyhával, nappalival, étkezővel és két erkéllyel.

A tenger közelsége és az öböl gyönyörű strandjai a természeti szépség és a kényelem ideális kombinációját nyújtják, így ez az ingatlan tökéletes célpont a pihenéshez és a kikapcsolódáshoz, vagy a napi stressz és a nyüzsgés elől való meneküléshez, amelyet mindannyian az életben élünk. A közvetlen közelben minden olyan szolgáltatás és létesítmény megtalálható, amely egy kellemes nyaraláshoz szükséges, mint például éttermek, üzletek, kávézók, bárok stb….

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 240
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.312.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : Második sor a tengerparton

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;