Horvátország
Tengerre néző kilátás
Csendes hely
70 m a tengertől
523.950 

Ház medencével és kilátással a tengerre, 70m a tengertől, Stivašnica (Rogoznica), Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_5066/30
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínGX4F+H7 Stivašnica, Horvátország
Ár (€)523 950 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)260 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma5
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)408 m2
Teljes terület (m2)260 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
Pince
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_5066/30

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat egy csendes öbölben, Stivašnica, Ražanj közelében (Rogoznica település), mindössze 70 méterre a tengertől.

Ez a tágas ház három emelettel rendelkezik, amelyeken apartmanok találhatók. A ház teljes lakóterülete 260 m2, és egy 408 m2-es telken helyezkedik el. A házhoz egy 24 m2-es úszómedence is tartozik.

Az ingatlanban összesen 7 hálószoba és 5 fürdőszoba található. Modern stílusban épült, és gyönyörű kilátás nyílik a tengerre.

A földszinten található egy két hálószobás apartman, amely egy fürdőszobából, egy nagy nappaliból, egy konyhából és egy nagy teraszból áll. Együtt egy körülbelül 90 m2-es területtel. Az első emeleten található egy két hálószobás apartman két fürdőszobával, nappalival és kis konyhával és terasszal. Mindez együtt kb. 85 m2. Ezen az emeleten van még egy kis apartman kb. 25 m2-es konyhával, hálószobával és fürdőszobával. A tetőtérben található egy 2 hálószobás apartman, amely megegyezik az első emeleti lakással, valamint egy valamivel kisebb terasz. A teljes terület kb. 80 m2. A földszinten található még egy kb. 10 m2-es tárolóhelyiség és egy kb. 10 m2-es víztartály. 5 m2-es víztartály hidroforral, amennyiben a ház vízellátásával gondok adódnának.

A ház kb. 70 m-re van a tengertől. A ház körüli kertben több árnyékos terasz található a kellemes nyári nyaraláshoz és további létesítmények grillezéssel.
Négy parkolóhely van.

A ház jelenleg sikeresen ki van adva, és 4 csillaggal van kategorizálva.

A ház közelében egy bolt és egy kávézó található, az első strandok pedig pár perces sétával elérhetőek.
Elhelyezkedése és töltése miatt ez az ingatlan ideális turisztikai bérbeadásra, de a különálló lakóegységek miatt egy nagyobb család személyes használatára is.
Távolság Sibenik 40 km, Split repülőtér 25 km, Split város 50 km.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 260
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 523.950 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Csendes hely
Ribbon Modrý : 70 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;