Horvátország
Tengerre néző kilátás
Keresett nyaralóhely
550 m a tengertől
945.000 

Ház strandok és sétány közelében, medencével és kilátással a tengerre, 550m a tengertől, elhelyezkedés Sibenik, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2018/231
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Velimira Škorpika 6, 22000, Šibenik, Horvátország
Ár (€)945 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)225 m2
Hálószobák száma5
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)120 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)462 m2
Teljes terület (m2)225 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2018/231

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy medencés, tengerre néző házat, amely Sibenik városához, a tengerhez és a strandhoz közel, csendes helyen található. A ház egy 462 m2-es telken épült, és két szinten terül el. A ház két kétszintes apartmanból áll, és kiválóan alkalmas lakás és turisztikai bérbeadás kombinációjaként. Az egyik apartman a földszinten kamrából, WC-ből, nappaliból és konyhából étkezővel, az emeleten pedig három hálószobából és két fürdőszobából áll. A másik apartman egy kamrából és WC-ből, nappaliból, konyhából és étkezőből áll a földszinten, az emeleten pedig két hálószobából és egy fürdőszobából.

A ház összesen öt hálószobával rendelkezik, és akár 10 fő befogadására is alkalmas. Nyáron turistáknak adják ki, és kiváló kihasználtsággal és vendégértékelésekkel rendelkezik. Előnye mindenképpen a csendes elhelyezkedés, de a bekerített udvar is, medencével és napozóterasszal, amely ideális a nyári összejövetelekhez. Három autó számára parkolóhely is van. Sibenik városa 7 km-re, Split repülőtere 50 km-re, a sétány és a strandok pedig 10 perces sétára vannak a háztól. Ez egy kiváló befektetési ingatlan!

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 225
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 945.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Keresett nyaralóhely
Ribbon Modrý : 550 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;