Horvátország
Tengerre néző kilátás
Első sor a tengeren
1.050.000 

Apartmanház az első tengerszorosban Sibenikben

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2029/36
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszínprilaz tvornici 33, 22000, Šibenik, Horvátország
Ár (€)1 050 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)300 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma6
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)150 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)700 m2
Teljes terület (m2)300 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2029/36

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy apartmanházat az első tengerszorosban, Sibenik településen.

Apartmanház az első sorban a tenger mellett, Vodice és Sibenik települések közelében. Az otthon lakóterülete 300 m2, míg az ingatlan 700 m2-es telken épült, és egy földszintből és két emeletből áll, összesen hat apartmannal. Az ingatlan 7 szobával és 6 fürdőszobával rendelkezik. A ház 3 szinten helyezkedik el. A tengertől való távolsága 10 m.

A földszinten két egy hálószobás apartman található konyhával, nappalival és fürdőszobával, az egyik apartmanhoz nagy zárt terasz tartozik. A földszinten van még egy tárolóhelyiség és egy további WC.

Az első emeleten van egy kis stúdió és egy apartman, nappali, konyha, két hálószoba, fürdőszoba és egy terasz, amely a strandra és a tengerre néz.

A második emeleten egy két hálószobás és egy egy hálószobás apartman található, mindkettő terasszal és tengerre néző kilátással. A földszinten és az első emeleten központi fűtés van, és minden szoba légkondicionált.

A ház előtt egy nagy udvar található, ahol van hely a társadalmi összejövetelekre, grillezésre, garázsra és parkolóra.

A ház közel van a tengerhez és a strandhoz, és sétatávolságra minden, a mindennapi élethez szükséges kényelmi szolgáltatáshoz, ez az ingatlan kiváló befektetési lehetőséget jelent, valamint nyaralónak a nyári hónapokban.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 300
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.050.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;