Horvátország
Tengerre néző kilátás
Alkalmas turisztikai bérbeadásra
550 m a tengertől
650.000 

Apartmanház tengerre néző kilátással, 550m a tengertől, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-482
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínLukobran 10, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)650 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)410 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma4
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)205 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)456 m2
Teljes terület (m2)410 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-482

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű, tökéletes állapotban lévő családi házat három különálló apartmannal, amely Krk szigetének délnyugati részén, csendes helyen található.

A ház 410 m2-es teljes lakóterülete földszintre és tetőtérre oszlik. A ház földszintjén egy stúdió apartman (garzonlakás) és egy két hálószobás apartman található, kijárattal a fedett teraszra. Az első emeleten és a tetőtérben, ahová külön külső lépcsőn lehet feljutni, egy kétszintes apartman található négy hálószobával és egy terasszal, ahonnan gyönyörű nyílt kilátás nyílik a tengerre. Gyönyörű zöld kert veszi körül, amely jól karbantartott és mediterrán növényekkel beültetett. A kertben található egy tégla grill és több, pergolával fedett parkolóhely (minimum 4). A kertben elegendő hely van egy úszómedence építésére is.

A ház jól megépített, teljesen bútorozott, jól karbantartott, multi-split klímával és elektromos radiátorokkal, megfelelő dokumentációval rendelkezik, és készen áll a beköltözésre. B energiaosztályú. A helyszín csendes, zöldövezet szélén, mindössze 550 m-re a tengertől és a közeli gyönyörű strandoktól. Ez az ingatlan nagyszerű befektetés turisztikai bérbeadásra, de személyes lakhatásra is alkalmas. Már most az ingatlan kategorizálva van és turisztikai bérbeadásra használják. A házban összesen 9 szoba található, amelyből 7 hálószoba és 4 fürdőszoba WC-vel. Az ingatlanban 3 különálló apartman található, amelyek bérbe adhatók.

A lakóház 1988-ban épült és 1996-ban felújították. Városi víz és szeptikus tartály van.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 410
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 650.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Alkalmas turisztikai bérbeadásra
Ribbon Modrý : 550 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;