Horvátország
Tengerre néző kilátás
Alkalmas bérbeadásra
150 m a tengertől
892.500 

Apartmanház, 150m a tengertől, Brac sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2031/51
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUz Garmu 5, 21420, Bol, Horvátország
Ár (€)892 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)400 m2
Hálószobák száma11
Fürdőszobák száma8
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)200 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)360 m2
Teljes terület (m2)400 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Pince
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2031/51

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy apartmanházat, amely Brac szigetén, egy mediterrán kisvárosban található. Az ingatlan összesen legfeljebb 11 hálószobával és 8 fürdőszobával rendelkezik. A ház a tengerparttól 150 m-re található, nyílt kilátással a tengerre, 400 m2-es lakóterülettel és 360 m2-es kerttel.

A ház földszintből és 2 szintből áll. A földszint két külön bejáratú apartmanból áll. Az első apartman 2 hálószobából, 1 fürdőszobából, 1 WC-ből, konyhából étkezővel, nappaliból és teraszból áll. 2 apartman 2 hálószobából, 2 fürdőszobából, konyhából étkezővel, nappaliból és 2 teraszból áll.

Az 1. emelet 2 apartmanból áll, amelyek közül az első 2 hálószobából, fürdőszobából, konyhából étkezővel, nappaliból és tengerre néző teraszból áll. A második apartman 3 hálószobából, 2 fürdőszobából, konyhából étkezővel, nappaliból és 2 tengerre néző teraszból áll.

A 2. emelet egy apartmanból áll, 2 hálószobával, 2 fürdőszobával, konyhával nappalival és 4 terasszal, gyönyörű nyílt tengerre néző kilátással. A házban légkondicionáló, grill, szabadtéri parkoló, mosoda, napkollektoros vízmelegítés található. Az udvaron lehetőség van egy úszómedence kialakítására.

A közvetlen közelben egy gyönyörű strand található kávézókkal, éttermekkel, üzletekkel és egyéb létesítményekkel, amelyek egy kellemes nyaraláshoz vagy az egész éves élethez szükségesek.

Az ingatlan jól működő vállalkozással rendelkezik a turisztikai célú bérbeadásban.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), kaució igénylés és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 400
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 892.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Alkalmas bérbeadásra
Ribbon Modrý : 150 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;