Horvátország
Tengerre néző kilátás
450m-re mora-tól
265.200 

Apartman tengerre néző kilátással Soline, 450m a tengertől, Krk sziget, Krk sziget

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-972
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszín80, 51511, Soline, Horvátország
Ár (€)265 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)58 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)58 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-972

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tengerre néző lakást Soline-ban, a horvátországi Krk szigeten.

Eladó egy apartmanházban található lakás, amelynek teljes lakóterülete 58 m2. Az első emeleten található, és egy előszobából, tárolóhelyiségből, fürdőszobából, két hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, amelyből egy fedett teraszra nyílik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A lakás teljesen felszerelt és bútorozott, légkondicionált, műanyag minőségi ablakokkal és ajtókkal, megfelelő dokumentációval rendelkezik, és azonnal beköltözhető. A ház közös udvarán egy parkolóhely áll rendelkezésre. Kiváló helyen található, mindössze 450 m-re a központtól, a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

A lakóház 2012-ben épült. Az ingatlan korszerűen felszerelt és berendezett. Van légkondicionáló a fűtési és hűtési igényekhez, városi víz (saját vízóra), csatornázás.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára ez az első és legközelebbi sziget. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Soline területén a római korban sótelepek működtek (innen a Soline név), amelyek nagyon jó minőségű sót termeltek és exportáltak, amíg Velence be nem tiltotta őket a francia-pápai korszakban, mert konkurenciát jelentettek a Pagon és Rabon található sótelepekkel. A közeli Cizicben található gyógyító fekete iszap nagy jelentőséggel bír a reumatikus betegségek enyhítésében és megszüntetésében, valamint az olyan bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör kezelésében.

Az ingatlan listaára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 58
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 265.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 450m-re mora-tól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;