Horvátország
Tengerre néző kilátás
500 m-re a tengertől
205.920 

2 hálószobás apartman tengerre néző kilátással, 500m a tengertől, Malinska, Krk

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-977
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínMalinska, Bašćanska ul., Krk, Horvátország
Ár (€)205 920 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)45 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)45 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-977

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kis 2 hálószobás, 45 m2 alapterületű lakást, amely egy sorház második emeletén található, Malisnka központjához közel és 500 méterre a tengertől.

Az apartman két hálószobából, fürdőszobából, tárolóhelyiségből, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, amelyből egy fedett erkélyre nyílik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A lakás bútorozott, légkondicionált, betörésgátló bejárati ajtóval és ALU külső asztalosmunkával, megfelelő dokumentációval rendelkezik, és azonnal beköltözhető. Az épület közös udvarán egy parkolóhely áll rendelkezésre. Kiváló helyen található, mindössze 500 m-re a tengertől és a központtól és minden kényelmi szolgáltatástól. Ez egy nagyszerű lehetőség az önfejlesztésre egy tiszta környezetben, közel a gyógyító tengerhez vagy a turisztikai bérbeadáshoz.

A lakóház 2001-ben épült. Az ingatlan jól és minőségileg felszerelt és berendezett. Van légkondicionáló a fűtési és hűtési igényekhez, városi víz (saját vízmérő), csatornarendszer. Az ingatlanhoz 1 parkolóhely tartozik.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 45
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 205.920 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;