Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
70 m a tengertől
364.000 

2 hálószobás apartman mindössze 70 méterre a tengertől, Soline, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-964
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszín36, 51511, Soline, Horvátország
Ár (€)364 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)77 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)77 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-964

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 77 m2 alapterületű lakást, amely egy lakóépület második emeletén található. A lakás előszobából, két hálószobából, fürdőszobából, konyhából étkezővel és nappaliból áll, amelyből egy fedett erkélyre nyílik, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A ház közös udvarán egy parkolóhely áll rendelkezésre. A lakás nagyon szépen és elegánsan berendezett, teljesen bútorozottan kerül értékesítésre, ahogy a képeken látható, légkondicionált, PVC ablakokkal és ajtókkal, padlófűtéssel, megfelelő dokumentációval és beköltözésre kész. Kiváló helyen található, mindössze 70 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól. A lakóház 2013-ban épült, B energiaosztályú, önkormányzati vízzel és csatornával rendelkezik.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Soline területén a római korban sótelepek működtek (innen a Soline név), amelyek nagyon jó minőségű sót termeltek és exportáltak, amíg Velence be nem tiltotta őket a francia-pápai korszakban, mert konkurenciát jelentettek a Pagon és Rabon található sótelepekkel. A közeli Cizicben található gyógyító fekete iszap nagy jelentőséggel bír a reumatikus betegségek enyhítésében és megszüntetésében, valamint az olyan bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör kezelésében.

Az ingatlan listaára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 77
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 364.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 70 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;