Horvátország
Vonzó helyszín
600 m a tengertől
205.400 

1 hálószoba apartman tökéletes helyen, Baška, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-961
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszínprilaz kupalištu 4, 51523, Baška, Horvátország
Ár (€)205 400 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)42 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)42 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-961

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 42 m2 alapterületű lakást, amely egy összesen hat lakóegységből álló társasház tetőtérben található. A lakás egy előszobából, fürdőszobából, hálószobából, konyhából étkezővel és nappaliból áll, kijárattal a teraszra, ahonnan szép kilátás nyílik. A lakás ízlésesen berendezett és jól felszerelt, légkondicionált, PVC asztalosipari ablakokkal és ajtókkal, napkollektorokkal a melegvíz-fűtéshez, elektromos padlófűtéssel rendelkezik, és azonnal beköltözhető. A lakáshoz tartozik két parkolóhely a ház közös udvarán. Kiváló helyen található, mindössze 600 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól, valamint közel a központhoz és minden létesítményhez. Ez egy nagyszerű lehetőség saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra. A ház 2013-ban épült, vízzel és csatornával rendelkezik.

Lehetőség egy nagyszerű lakásra egy nagyszerű helyen!

Krk sziget kiváló helyen van, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 42
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 205.400 

Private Fields

Ribbon Zelený : Vonzó helyszín
Ribbon Modrý : 600 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;