Horvátország
Vonzó helyszín
150 m a tengertől
205.920 

1 hálószobás apartman vonzó helyen Malinska csak 150m a tengertől, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-956
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínObala 56, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)205 920 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)45.48 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma3
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)45.48 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-956

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy 45,48 m2 alapterületű lakást, amely egy összesen kilenc lakóegységből álló társasház magasföldszintjén található. A lakás bejárati részből, tárolóhelyiségből, fürdőszobából, hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, kijárattal a fedett teraszra. A lakás bútorozott, légkondicionált, PVC és fa asztalosipari ablakokkal és ajtókkal rendelkezik, és azonnal költözhető. A házban víz és csatorna is van. A ház közös udvarán egy, az ingatlanhoz tartozó parkolóhely található. Nagyon vonzó helyen található, mindössze 150 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól, valamint közel a központhoz és minden kényelemhez. Ez egy nagyszerű lehetőség saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra.

Krk szigetének kiváló a fekvése, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 45.48
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 205.920 

Private Fields

Ribbon Zelený : Vonzó helyszín
Ribbon Modrý : 150 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;