Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű ár
500 m-re a tengertől
154.960 

1 hálószoba apartman tengerre néző kilátással vonzó áron Soline, Krk szigetén, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-965
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszín29B, 51511, Soline, Horvátország
Ár (€)154 960 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésKét hálószobás apartman (2+kk)
Lakható terület (m2)45.30 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)45.30 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-965

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kiváló tengerre néző 45,30 m2-es lakást, amely egy kisebb apartmanház első emeletén található, amely összesen két emelettel rendelkezik. A lakás előszobából, fürdőszobából, hálószobából, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, kijárattal a loggiára, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Az apartman teljesen felszerelt, légkondicionált, PVC ablakokkal és ajtókkal rendelkezik, és egy parkolóhely is van a ház közös udvarán. Az apartman bútorozottan kerül értékesítésre, ahogy a képeken látható, és azonnal beköltözhető. Csendes helyen található, 500 m-re a tengertől és a gyönyörű strandoktól Soline népszerű és turisztikai területén, és az ingatlanra vonatkozó összes dokumentáció rendben van. Lehetőség, hogy egy lakást a tenger közelében, jó áron, jó helyen legyen!

A lakó apartmanház 2009-ben épült, városi vízzel és csatornával rendelkezik.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára ez az első és legközelebbi sziget. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrahelyet is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Soline területén a római korban sótelepek működtek (innen a Soline név), amelyek nagyon jó minőségű sót termeltek és exportáltak, amíg Velence be nem tiltotta őket a francia-pápai korszakban, mert konkurenciát jelentettek a Pagon és Rabon található sótelepekkel. A közeli Cizicben található gyógyító fekete iszap nagy jelentőséggel bír a reumatikus betegségek enyhítésében és megszüntetésében, valamint az olyan bőrbetegségek, mint az ekcéma vagy a pikkelysömör kezelésében.

Az ingatlan listaára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 45.30
Property category : Dvojizbový apartmán
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 154.960 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű ár
Ribbon Modrý : 500 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;