Napfényes part

Sunny Beach az egyik legnépszerűbb üdülőhely, ahol remek kikapcsolódást és látványos naplementéket élvezhet …

Sunny Beach a Fekete-tenger partján, az UNESCO Világörökség részét képező Nessebar ősi városának közelében található.

Burgasz nemzetközi repülőterétől mindössze 30 km-re, Várna repülőterétől pedig kevesebb mint 100 km-re található. A Ryanair és a Wizzair fapados légitársaságoknak és menetrend szerinti járataiknak köszönhetően megközelíthetősége nagyon költséghatékony és kényelmes.

A repülőtér és Sunny Beach üdülőhely között nagyon egyszerű és gyors közlekedési kapcsolat van busszal, taxival, vagy igénybe veheti az Ön által megszállt szálloda transzfer szolgáltatását.

Sunny Beach évek óta megőrizte pozícióját Bulgária legnagyobb és legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyeként, ahová minden évben nyáron egész Európából érkeznek turisták. Az üdülőhely egy festői és ökológiailag tiszta öbölben található, amely a tenger tisztaságát jelképező kék zászlóval büszkélkedhet. A széles homokos strandok, amelyek fokozatos bejáratúak a tengerbe, ideális nyaralási célpontot jelentenek a gyermekes családok és az idősek számára, de nem csak ők érzik jól magukat itt. A világ minden tájáról érkező fiatalok ezrei látogatnak el minden évben szívesen a népszerű Cacao Beach-re, amely a diszkók és bárok éjszakai életéről híres.

[/et_pb_row column_structure="1_2,1_2" _builder_version="4.9.10" _module_preset="default" global_colors_info="{}"]
[/et_pb_image src="https://relaxproperties.sk/wp-content/uploads/2021/08/from-view-beach-sveti-vlas-with-sunbeds.jpg" title_text="from-view-beach-sunny-vlas-with-sunbeds" show_in_lightbox="on" _builder_version="4.9.10" _module_preset="default" global_colors_info="{}"][/et_pb_image]
[/et_pb_row][/et_pb_row]

A tenger gyümölcsei specialitásokban és mediterrán ízekben gazdag, kiváló konyha nagyon kedvező áron. Nagyra fogja értékelni, hogy a remek ételeket és a látványos naplementéket egy pohár hűtött sör vagy helyi bor társaságában élvezheti a stílusos éttermekben vagy bárokban.

A turisztikai szezon itt májustól októberig tart. Nyáron a tenger hőmérséklete 26-28 °C körül mozog. A széles és finom homokos strandok hossza eléri a mintegy 6 km-t.

Újra felfedezésre alkalmas sétalehetőségeket találhat Nessebar történelmi városában, míg a közeli Sveti Vlas és Elenite üdülőhelyeken csendesebb strandok és gyönyörű üdülőhelyek varázsolják el Önt.

Az üdülőhelyen a strandok és a gyönyörű üdülőhelyek is elvarázsolják Önt.

Amikor pedig a sok sétától megfájdul a lába – kihasználhatja a jó buszjáratokat, a kis turista vonatot vagy a vízitaxit, és hagyhatja, hogy a nyaralás hangulata magával ragadja.

Az üdülési hangulat elragadja.

 

Isten hozta a Naposparton, élvezze és pihenjen!

[/et_pb_section][/et_pb_section]
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;