Sunny Beach az egyik legnépszerűbb üdülőhely, ahol nagyszerű kikapcsolódást és látványos naplementéket élvezhet…

Sunny Beach a Fekete-tenger partján, az UNESCO Világörökség részét képező ősi város, Nessebar közelében található.

Burgasz nemzetközi repülőterétől mindössze 30 km-re, Várna repülőterétől pedig kevesebb mint 100 km-re található. A Ryanair és a Wizz air fapados légitársaságoknak és menetrend szerinti járataiknak köszönhetően megközelíthetősége nagyon költséghatékony és kényelmes.

A repülőtér és a Napospart üdülőhely között nagyon egyszerű és gyors közlekedési kapcsolat van busszal, taxival, vagy igénybe veheti a szállásául szolgáló szálloda transzferszolgáltatását.

Sunny Beach évek óta megőrizte pozícióját Bulgária legnagyobb és legnépszerűbb tengerparti üdülőhelyeként, ahová a nyári időszakban minden évben egész Európából érkeznek turisták. Az üdülőhely egy festői és ökológiailag tiszta öbölben található, amely a tenger tisztaságát jelképező kék zászlóval büszkélkedhet. A széles homokos strandok a tengerbe való fokozatos bejutással ideális nyaralási célpontot jelentenek a gyermekes családok és az idősek számára, de nem csak ők találják meg itt a magukét. A világ minden tájáról érkező fiatalok ezrei keresik fel minden évben a népszerű Cacao Beachet, amely a diszkók és bárok éjszakai életéről híres.

A kiváló, tenger gyümölcsei specialitásokban és mediterrán ízekben gazdag konyha nagyon kedvező árú. A remek ételeket és a látványos naplementéket egy pohár hűtött sör vagy helyi bor társaságában élvezhetjük a stílusos éttermekben vagy bárokban.

A turistaszezon itt májustól októberig tart. Nyáron a tenger hőmérséklete 26-28 °C körül van. A széles és finom homokos strandok akár 6 km hosszúak is lehetnek.

Az újrafelfedezés sétáinak lehetőségét Nessebar történelmi városában találja, míg a közeli Sveti Vlas és Elenite üdülőhelyeken csendesebb strandok és gyönyörű üdülőhelyek varázsolják el Önt.

Ha pedig a sok sétától megfájdul a lába – kihasználhatja a jó buszjáratokat, a kis turista vonatot vagy a vízitaxit, és hagyja magát magával ragadni a nyaralás hangulatától.

Köszöntöm a Naposparton, élvezze és pihenjen!

legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;