A horvátországi tengerparti ingatlanok árai a helyszíntől függően változnak.

A legdrágább helyek Horvátországban a következők:
1. Dubrovnik – Dubrovnik híres lélegzetelállító strandjairól, gyönyörű történelmi emlékeiről és magas ingatlanárairól. Dubrovnikban az ingatlanárak négyzetméterenként 4000-5000 euró körül mozognak.
2. Opatija – Opatija, az Istar-félszigeten található üdülőváros népszerű a turisták és a történelmi épületek szerelmesei körében. Az ingatlanárak Opatijában 3 000 – 4 000 euró körül mozognak négyzetméterenként.
3. Split – Split, Horvátország legnagyobb kikötővárosa az Adriai-tenger partján található. Az ingatlanárak Splitben 2 500 – 3 500 euró körül mozognak négyzetméterenként.
4. Rovinj – Rovinj, az Isztriai-félszigeten található gyönyörű tengerparti város népszerű a turisták, valamint a történelem és a kultúra szerelmesei körében. Az ingatlanárak Rovinjban 2 500 – 3 500 euró körül mozognak négyzetméterenként.
5. Hvar – Hvar, a híres dél-dalmáciai üdülőhely az Adriai-tengerben található Hvar-szigeten található. Hvaron az ingatlanárak 2 500 – 3 500 euró körül mozognak négyzetméterenként.

Mely horvátországi tengerparti helyszínek a legolcsóbbak:
Horvátországban számos olyan tengerparti terület van, amely megfizethető a turisták számára, és amely ideális nyaraláshoz vagy ingatlanvásárláshoz.
1. Zadar – Zadar egy olyan terület, ahol sok történelmi és kulturális látnivaló található, de a tengerparti ingatlanok árai is megfizethetőek.
2. Crikvenica – Ez az Adria-parti üdülőhely az egyik legolcsóbb tengerparti ingatlant kínálja Horvátországban.
3. Omis – Omis egy népszerű turisztikai hely, gyönyörű strandokkal és a Mosor-hegységre nyíló kilátással. Népszerűsége ellenére sok megfizethető ingatlant kínál.
4. Senj – Senj egy kis tengerparti város Zadar és Rijeka között. Gyönyörű kilátást kínál a tengerre és sok megfizethető ingatlant.

Fontos azonban megjegyezni, hogy az ingatlanárak az adott helytől, a tengerre néző kilátástól, az ingatlan állapotától és egyéb tényezőktől függően változhatnak.

legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;