A Sunny Beach üdülőhely feletti domb tetején található egy igazi ínyenc gyöngyszem – a Khan sátra (Khan’s Tent) nevű étterem. .

A helyiek Hanska Shatra néven ismerik ezt a dombtetőn található helyet, ahonnan hihetetlen kilátás nyílik a Napospartra, Sveti Vlasra és Nessebarra. Azon a helyen található, ahol a középkori Krum kán tábort vert, hogy ostromolja Neszebárt. A bolgár történelem és örökség emléke, meghívjuk Önt, hogy élvezze ezt az utazást a helyiekkel együtt, ahol felejthetetlen élményben lesz része a helyi konyha és szórakozás terén, ahogy csak ő – a nagy Krum kán – tudta, hogyan kell..

A kán sátor étterme a turisták által leginkább látogatott látványosság, elsősorban mint szórakozóhely, a konyhaművészet remekműveinek helyszíne. Az étterem kialakítása a bolgár kánok alakját és méretét hivatott idézni. Kiterjedt teraszairól csodálatos kilátás nyílik a zöldövezetre és a Napospart, Nessebar és Sveti Vlas üdülőhelyekre. Ez az egyedülálló hely remek szórakozást kínál Önnek és barátainak, amelyet zene, helyi specialitások és különböző szórakoztató műsorok tesznek még élvezetesebbé. Itt különféle táncokat, akrobatikus előadásokat és trükköket ismerhet meg. A Kán sátor minden nap 9.00 órától tart nyitva. Reggeltől estig 24.00 óra. Taxival vagy busszal lehet oda eljutni. A helyet és az asztalt előre le kell foglalni.

Ez a hely nappal és éjszaka is látványos kilátást kínál. Az épület belsejében egy különleges Trónterem látható, melynek feliratai az ősi bolgárok hagyományait, életmódját és történelmét ábrázolják. Az étteremben a pincérek igyekeznek a régi időket utánozni, ezért szinte minden pincérnek hosszú szakálla van, és arra törekszenek, hogy úgy nézzenek ki, mint az eredeti bolgárok, akik ugyanígy néztek ki. Az étterem aljában található egy zongorabár, és azok számára, akik szeretik a gyönyörű kilátást, van egy nagy terasz, ahonnan kilátás nyílik a tengerre és a hegyekre..

A következő látogatásod alkalmával a Sunshine Coast-on, látogass el ebbe az egyedülálló étterembe, és élvezd a remek vacsorát, a szórakozást és a felejthetetlen pillanatokat családoddal és barátaiddal együtt.

 

Nézze meg a látványt, ahogy mi tapasztaltuk:

https://www.youtube.com/watch?v=CiRXovPN9eU

A Khan’s Tent étterem forrásadatait a hivatalos honlapról vettük át itt:

https://hanska-shatra.com/

legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;