Horvátország
Tengerre néző kilátás
50m-re mora-tól
1.008.000 

Felújított hagyományos kőház tengerre néző kilátással, 50m a tengertől, Omis riviéra, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2024_11
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép Helyszín9VXC+X8 Pisak, Horvátország
Ár (€)1 008 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)322 m2
Hálószobák száma7
Fürdőszobák száma7
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)161 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)480 m2
Teljes terület (m2)322 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2024_11

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy hagyományos, dalmát kőházat az Omis Riviérán, elbűvölő kilátással a tengerre, mindössze 50 méterre egy gyönyörű kavicsos strandtól. A ház 2015-ben lett felújítva, teljesen berendezve és felszerelve (a saját holmikat a tulajdonosok magukkal vinnék). Az ingatlan egy főegységből/házból és öt különálló stúdió apartmanból áll.

A felújítás során főként természetes és hagyományos (a környéken használt) anyagokat, mint a kő és a fa, használtak, amelyek végül lehetővé teszik, hogy a házban hagyományos otthonos és meleg hangulatot tapasztaljon, ahol mindenki kényelmesen és otthon érezheti magát. Bizonyos részeken új berendezéseket is elhelyeztek.

A házat évről évre sikeresen bérbe adják, és van egy kialakult turisztikai üzleti kategorizálás, és mint ilyen, nagyszerű lehetőség a befektetéshez és a befektetett tőke megtérüléséhez. A ház tájolása kelet-nyugati irányú. Az ingatlan nagyon jó megközelíthetőséggel rendelkezik egy aszfaltozott úton keresztül. Különleges vonzerőt ad neki egy gyönyörűen berendezett közös helyiség a ház alagsorában, ahol egy kis barlang is található, amelyet a tulajdonosok a felújítás során eredeti formájában megőriztek. A külsőt egy szépen berendezett udvar alkotja, nyitott kandallóval, gondosan karbantartott kerttel, kerti bútorokkal, ahonnan nyílt kilátás nyílik a tengerre. A nyugalom egyedülálló oázisa, amelyet a baráti és családi összejövetelekre terveztek. A házhoz tartozik egy garázs és három szabadtéri parkolóhely is.

Ez a bájos ház igazi dalmát hangulatot áraszt, amelybe egyszerűen első látásra beleszeret.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 322
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.008.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 50m-re mora-tól

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;