Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű helyen
Első sor a tengeren
262.500 

Felújított kőház 25m a tengertől, Tribunj, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2044/08
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. velike luke 87, 22211, Tribunj, Horvátország
Ár (€)262 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés3 szoba (3+1)
Lakható terület (m2)72 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma3
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)72 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)72 m2
Teljes terület (m2)72 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2044/08

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy gyönyörű hagyományos kőházat a tengerpart első vonalában, Tribunj városában, Horvátországban.

Eladó egy hagyományos dalmát kőház a híres Tribunj város központjában, Sibeniktől nem messze. Az első tengerszorosban található 25 méterre a tengertől, a régi történelmi város központjában. A kőházat 2004-ben teljesen felújították. A ház összesen 72m2, 2 különálló hálószobával és 1 fürdőszobával rendelkezik. A ház 3 emeleten helyezkedik el. Minden emelet 24 m2-es, a tetőteraszról pedig csodálatos kilátás nyílik a tengerre és a kikötőre. A földszinten található egy konyha étkezővel és fürdőszobával, az első emeleten egy kényelmes nappali, a harmadik emeleten egy hálószoba. A félemelet építése vasbeton födém, az egyes szinteket belső lépcsőház köti össze. A tetőterasz nyugalmat és magánéletet, valamint a nap és a kilátás végtelen élvezetét kínálja. A kőház 25 méterre van a tengertől, 2,5 km-re Vodice üdülőhelytől és 15 km-re Sibenik gyönyörű történelmi városától.

Az idilli Tribunj városka népszerű turisztikai hely a felejthetetlen varázsa, a gyönyörű tiszta tenger, a tipikus dalmát konyha miatt. A hely híres a Kornati Nemzeti Parkot látogató vitorlázók körében. Sibenik, Primosten történelmi városainak, valamint a Krka Nemzeti Park közelségének köszönhetően. Kiváló helyen így saját ingatlan is bérelhető.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), kaució igénylése és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Ingatlanközvetítő irodánk nem számít fel semmilyen külön díjat vagy jutalékot. A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolna! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 72
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 262.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;