Horvátország
327.600 

Felújított kőház Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-462
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPlavnička ul. 11, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)327 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)90 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)380 m2
Teljes terület (m2)90 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-462

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy felújított kőházat Krk városában, a horvátországi Krk szigeten. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel. A gyönyörű strandok mellett gyönyörű tiszta tengervízzel, történelmi városokkal, kerékpárutakkal, túraútvonalakkal, Soline településen gyógyiszappal és egyebekkel várja a vendégeket.

Eladó egy felújított kőház Krk városának közelében. A ház autochton hagyományos stílusban épült, földszintből és első emeletből áll, teljes lakóterülete 90 m2. A földszinten található egy konyha nappalival és étkezővel, fürdőszoba és külön WC, míg az első emeleten egy nagy, elválasztott hálószoba és terasz található. Lehetőség van a következő emelet befejezésére és berendezésére is. Az ingatlanhoz tágas kert tartozik egy parkolóhellyel, és 950 m-re van a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 90
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 327.600 

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;