Horvátország
Tengerre néző kilátás
150 m a tengertől
270.400 

Nagy családi apartman tengerre néző kilátással, 150 m-re a tengertől, Krk sziget,

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a175
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínVantačići, Horvátország
Ár (€)270 400 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésÖt vagy több szobás apartman
Lakható terület (m2)107 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)107 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a175

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tágas kétszintes duplex lakást az utolsó, mindössze 150 méterre a tengertől Vantačići, Malinska-Dubašnica, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy kétszintes duplex apartman, amely az első emeleten található, és még tovább folytatódik a második emeletre a tetőtérben az apartmanházban, összesen nyolc lakóegységgel. A lakás alapterülete legfeljebb 107,79 m2. A házban összesen 5 szoba található, ebből 4 hálószoba, 2 fürdőszoba és egy WC. Az elrendezés az első emeleten a következőket tartalmazza: előszoba, fürdőszoba, hálószoba, nappali, konyha és étkező, kijárattal a tengerre néző loggiára. A második emelet a tetőtérben található, és egy fürdőszobát és három hálószobát tartalmaz, amelyek közül az egyik a tengerre néző erkélyre nyílik. A lakás teljesen bútorozottan kerül értékesítésre, amint az a képeken látható, légkondicionált és PVC ablakokkal rendelkezik.

A lakáshoz két parkolóhely tartozik. A ház 2000-ben épült, és teljes dokumentációval rendelkezik. A lakás tájolása észak-keleti, az ingatlan saját víz- és villanyórákkal rendelkezik. Gyönyörű helyen, mindössze 150 m-re a gyönyörű strandoktól!

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 107
Property category : 5 a viac izbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 270.400 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 150 m a tengertől

Helyszín

Vantačići (olaszul: Porto Fontana) falu és tengerparti üdülőhely Horvátországban, Primorje-Gorski Kotar megyében. Egyike annak a sok falunak, amelyek együtt alkotják Dubašnica települést. Krk szigetén található, mintegy 43 km-re Rijekától. Lakosainak száma 2011-ben összesen 214 fő volt.

Szomszédos üdülőhelyek Porat és Zidarići.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;