Horvátország
Tengerre néző kilátás
150 m a tengertől
988.000 

Nagy ház tengerre néző kilátással, 150m a tengertől, Malinska-Dubasnica, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_372
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Kralja Tomislava 17, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)988 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)295 m2
Hálószobák száma8
Fürdőszobák száma6
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)180 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)461 m2
Teljes terület (m2)295 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: CK_372

A Relax Properties ingatlaniroda eladásra kínál tágas házat kiváló helyen, Malinska-Dubasnica, Krk szigetén, mindössze 150 méterre a tengertől és a gyönyörű strandoktól.

Eladó egy családi ház parkosított kerttel, kiváló helyen, közel a tengerhez és a strandhoz. A ház 250 m2-es teljes lakóterülete pincére, földszintre, első emeletre és tetőtérre oszlik. A házban összesen 12 szoba található, ebből 8 hálószoba, 6 fürdőszoba, 1 külön WC, A ház 3 szinten helyezkedik el.

A ház alagsorában található egy kiegészítő helyiség tároló és fürdőszoba funkcióban. A földszinten két apartman található, egy stúdió apartman fürdőszobával és egy apartman két hálószobával, konyha étkezővel és nappalival és két fürdőszobával. Az apartmanokhoz terasz tartozik, ahonnan nyílt kilátás nyílik a tengerre. Az első emeleten található egy apartman, amely az egész emeletet átfogja, két hálószobával, előszobával, fürdőszobával, konyhával, nappalival és két terasszal. A tetőtérben található egy másik apartmanegység szintén két hálószobával, konyhával, nappalival, fürdőszobával és két terasszal, nyílt tengerre néző kilátással.

A 461 m2-es kertben négy parkolóhely, grillező, parkosított kert és kertes ház található. Az ingatlan bútorozottan, légkondicionáltan és beköltözésre készen kerül értékesítésre. A házban központi fűtés van az emeleten és a padláson, valamint napelemek a meleg vízhez. Kiváló helyen, a strandtól mindössze 150 méterre található, kiváló befektetés saját használatra vagy turisztikai bérbeadásra.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a kaució igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 295
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 988.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 150 m a tengertől

Helyszín

Malinska és a Malinska-Dubašnica községhez tartozó húsz környező falu gazdag vallási örökséggel rendelkezik. A lankás domborzat és a számos kisebb település miatt egyedülálló Malinska Riviéráról beszélhetünk, hiszen az erdős tengerpart végtelenül kanyarog, és olyan emberek lakják, akik ma már kizárólag a turizmusból élnek. Malinska a 18. században vált fontossá, amikor kikötőt építettek, amely a sziget egyik legfontosabb exportkikötőjévé vált. Miután felfedezték a hely természeti szépségeit, Malinskában megtalálták a feltételeket a gyógyturizmus fejlesztéséhez. Ezért látogatott el Malinskára Rudolf osztrák trónörökös 1885-ben. Látogatásának olyan erős reklámhatása volt, hogy a 20. század elején a bécsi sajtó a monarchia számos látogatójának köszönhetően Malinskát a Kvarner-szigetek gyöngyszemének nevezte. Az egész Malinska-riviéra mentén strandok és öblök találhatók, ahol kellemes tengerparti pillanatokat tölthetünk.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;