Horvátország
Tengerre néző kilátás
TOP települések!
Első sor a tengeren
509.600 

Nagy tengerparti apartman tengerre néző kilátással Krk, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-718
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínŠetalište Dražica 3A, 51500, Krk, Horvátország
Ár (€)509 600 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésNégy hálószobás apartman (4+kk)
Lakható terület (m2)100 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)100 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-718

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tengerre néző lakást az első tengersoron, 2 parkolóhellyel Krk városában, Krk szigetén, Horvátországban. A szigetet egy híd köti össze a szárazfölddel.

Eladó egy nagyméretű apartman az első tengerszorosban közvetlenül Krk városában! Nagyon vonzó helyen, mindössze 50 méterre a tengertől és a strandoktól kínálnak eladásra egy lakást parkolóval és gyönyörű kilátással a tengerre. Az apartman területe legfeljebb 100m2, és egy kisebb lakóépület teljes első emeletén található. A lakóház 2010-ben épült és 2021-ben újabb modern felújításon esett át. Az ingatlan előszobából, három hálószobából, három fürdőszobából, konyhával és étkezővel ellátott nappaliból és egy tengerre néző fedett teraszból áll. Minőségi kivitelezés és bútorzat, kőburkolatok és a strand közelsége csak néhány jellemzője ennek a lenyűgöző ingatlannak. Az épület közös udvarán két fedett parkolóhely is található. Az ingatlan városi vízzel és csatornázással rendelkezik. Top elhelyezkedés!

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

 

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 100
Property category : Štvorizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 509.600 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : TOP települések!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;