Horvátország
Tengerre néző kilátás
Nagyszerű helyen
550 m a tengertől
288.750 

Nagy apartman tengerre néző kilátással és parkolóval, mindössze 55 méterre a tengertől Kaštel Gomilica, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2016/606
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínKaštel Gomilica, Kaštela, Horvátország
Ár (€)288 750 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésNégy hálószobás apartman (4+kk)
Lakható terület (m2)92 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma3
Emelet száma3
A lakás területe / alapterülete (m2)92 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Pince
Parkolóhely
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2016/606

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy apartman tengerre néző kilátással és parkolóval, amely Kaštel Gomilicában található, közel a tengerhez és a Kaštilac erődhöz, 92 m2-es teljes lakóterülettel. Az apartman egy lift nélküli apartmanház harmadik emeletén található, és három hálószobából (egy erkéllyel), két fürdőszobából, tárolóhelyiségből, konyhából, étkezőből és nappaliból áll, nyitott alaprajzzal és a megfelelő erkélyre való kijárattal.

Az épület alagsorában található egy további tárolóhelyiség (2,22 m2 alapterületű) és egy 20,5 m2-es garázs. Az apartman Kaštel Gomilica központjában található, hagyományos kőházakkal körülvéve, és közel a híres Kaštilac toronyépülethez. A tágas lakóterületnek és a csendes környéknek köszönhetően, közel a tengerhez, az apartman nagyon érdekes lehetőség mind a lakhatási megoldás, mind a turisztikai bérlés szempontjából. A tengertől való távolság mindössze 55m. Kaštela egy csodálatos történelmi város. Kaštel Gomilica a Trónok harca című film által vált híressé. A közelben található Trogir és Split városok és a Krka Nemzeti Park.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 92
Property category : Štvorizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 288.750 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Nagyszerű helyen
Ribbon Modrý : 550 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;