Horvátország
Parkoló és kert
900 m a tengertől
279.000 

Nagy apartman parkolóval és kerttel, 900m a tengertől, Malinska, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-834
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínObala 54A, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)279 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésNégy hálószobás apartman (4+kk)
Lakható terület (m2)100 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)40 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-834

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy tágas lakást parkolóval, 900 m-re a tengertől és a strandoktól, egy nagyon vonzó helyen, Malinska, Krk szigetén, Horvátországban. A szigetre híd vezet.

Eladó egy kiválóan karbantartott és nagyon szépen berendezett, legfeljebb 99,56 m2-es lakás, amely Malinska csendes részén, jó helyen található. Az apartman egy kisebb családi ház földszintjén található, és egy előszobából, három hálószobából, fürdőszobából WC-vel, konyhából étkezővel és nappaliból áll, ahonnan a fedett teraszra lehet kijutni. Összesen a lakás 4 szobával rendelkezik, 3 hálószoba, 1 fürdőszoba. Az ingatlan teljesen berendezett és felszerelt. A lakás légkondicionált, megfelelő dokumentációval rendelkezik és azonnal birtokba vehető. A lakáshoz 39,48 m2-es kert és egy parkolóhely tartozik a lakóépület közös udvarán. A helyszín gyönyörű és csendes, kb. 700 m-re a tengertől és Malinska központjától. Az apartmanház 2005-ben épült, vízzel és csatornával rendelkezik. A terasz területe 4,94m2.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 100
Property category : Štvorizbový apartmán
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 279.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Parkoló és kert
Ribbon Modrý : 900 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;