Horvátország
Teljes rekonstrukció
2000m-re a tengertől
291.200 

Egyedi felújított kőház, 2000m a tengertől, Šilo, Krk sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_s87
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínKostrij 47, 51515, Šilo, Horvátország
Ár (€)291 200 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
RendelkezésAtipikus
Lakható terület (m2)135 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma1
Az objektum helyeSorozatos
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)80 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)135 m2
Teljes terület (m2)135 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Parkolóhely
Leírás

Hivatkozási szám: CK_s87

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy egyedülálló, felújított kőházat, amely a múltat idézi, 2000 méterre a tengertől Šilóban, Dobrinjban, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló helyen fekszik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó Šilo területén egy egyedülálló kőház eredetileg 1890-ből, amelyet 2015-ben teljesen felújítottak és a mai igényekhez igazítottak, megtartva a hagyományos elemeket, hogy megőrizzék az ingatlan autentikusságát. Ez a ház egy fejlesztésben található (ikerház).

A ház alapterülete 135 m2, és földszintből és első emeletből áll. A földszinten található egy tágas nappali egyedi bútorokkal és antik részletekkel a múlt századból, ebből a helyiségből egy kis teraszra megy, amely mellett egy tárolóhelyiség található, amely további szobaként vagy WC-ként is kialakítható.

Külső kőlépcső vezet az első emeletre, ahol egy konyha étkezővel, egy hálószoba és egy fürdőszoba található. A konyhából is ki lehet menni a teraszra, amely teljes magánéletet biztosít, és van egy kis grillezési lehetőség is. A házhoz két parkolóhely tartozik a gyönyörűen parkosított kertben. Az ingatlan számos műalkotással és antik kézzel készített részletekkel van díszítve. Csendes helyen található, családi házakkal körülvéve. A tengertől és a strandtól 2000 méterre található. Az ingatlanban városi víz és szeptikus tartály található.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamata során.

További információért vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 135
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 291.200 

Private Fields

Ribbon Zelený : Teljes rekonstrukció
Ribbon Modrý : 2000m-re a tengertől

Helyszín

A bájos Dobrinj falu Krk szigetének északi részén található. Dobrinj falu egy lépcsőzetes dombon fekszik, ahonnan szép kilátás nyílik a sziget keleti partjára (Soline – Klimno öböl) és a szemközti szárazföldre. Turisztikai célpontként a közeli üdülőhelyekről (Šilo, Malinska, Njivice) látogatják. A Soline-öböl kellemes fürdőzési lehetőséget kínál a sekély, gyógyhomokos és iszapos strandokon. A Soline-öböltől északra, Rudine falu közelében található a Biserujka cseppkőbarlang.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;