Horvátország
Tengerre néző kilátás
Egyedi ingatlan!
Első sor a tengeren
1.417.500 

Egyedülálló villa az első tengerszorosban, 5m-re Pag szigetétől, Horvátországban

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCB_2021/354
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínUl. Ivana Mažuranića 30, 23250, Pag, Horvátország
Ár (€)1 417 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)160 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma1
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiVillák
Beépített terület (m2)160 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)2200 m2
Teljes terület (m2)160 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Úszómedence
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CB_2021/354

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy egyedülálló ingatlant, egy érdekes design villát az első tengerszorosban, nagy telekkel és közvetlen tengerre való kijárattal a horvátországi Zadar városához közeli Pag szigetén.

Ez egy igazi ritkaság a piacon, amely ritkán található.

Eladó maga a ház, amely az első tengerszorosban található, mindössze 5 méterre a tengertől, egy 2200 m2-es nagy telken, olyan helyen, amely garantálja a békét és a magánéletet. Csak a telek önmagában az első tengerszakaszon hatalmas értéket képvisel.

A földszinten, 100m2 lakóterületű, három hálószobából és egy nappaliból áll. A főépület mellett két kiegészítő épület is található, amelyek 43m2 és 21m2-esek.

Az ingatlanhoz tartozik még egy garázs, egy medence és egy nyári konyha, amely a tengerre néz.

Az udvar nagy, sűrűn beültetett különböző mediterrán növényekkel, hogy megvédjen a nyári hőségtől. A kertben számos zug található a pihenéshez, meditációhoz és családi összejövetelekhez. A kertből közvetlenül a strandra lehet menni, ahol egy nagy kikötőhely van egy csónak számára. A telek fekvése miatt a strandra való kijutás defacto csak erről az ingatlanról lehetséges, ami nagy előny, mivel így a strandot csak az ingatlan tulajdonosai használhatják. Az ingatlan egy kis felfrissítésre és felújításra szorulna, hogy még inkább növelje az értékét.

Az ingatlan kiváló mikro- és makrohelyzete, közel minden kényelemhez, üzlethez és étteremhez. Szintén közel a szárazföldhöz, illetve a hídhoz, amely összeköti Pag szigetét a szárazfölddel. Zadar és annak repülőtere vagy autópálya-kapcsolata 45 perc alatt elérhető.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 160
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 1.417.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Egyedi ingatlan!
Ribbon Modrý : Első sor a tengeren

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;