Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
200 m-re a tengertől
180.440 

Stúdió apartman kőházban, tengerre néző kilátással, Punat, Krk-sziget, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a864
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínUl. Ivana Gorana Kovačića 65, 51521, Punat, Horvátország
Ár (€)180 440 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésStúdió apartman (stúdió)
Lakható terület (m2)40 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)40 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a864

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon szép, hangulatos stúdió apartman terasszal, 200 méterre a tengertől Punatban, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy bájos, teljesen berendezett kisebb stúdió apartman, amely nagyszerű helyen, közel a tengerhez található. Az apartman egy apartmanház első emeletén található és 40 m2 alapterületű. Egy fürdőszobából és egy olyan térből áll, amely összeköti a konyhát az étkezővel és a nappalival, és hozzáféréssel rendelkezik egy fedett teraszhoz, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. Kiváló helyen található, közel a falu központjához és mindössze 200 m-re a tengertől. Ez egy nagyszerű lehetőség mind saját nyári rezidenciaként a tenger közelében, mind pedig turisztikai bérleti befektetésként.
Az ingatlant 2018-ban teljesen felújították. Ez egy nagyon szép kőház gyönyörű helyen.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 40
Property category : Stúdió apartman
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Ingatlan ára : 150 000 € - 200 000 €
Purpose : Sell
Price : 180.440 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Punat egy kis turistaváros, amely elsősorban menekülést kínál a nyüzsgés, a stressz és a zaj elől. Nagyon bájos, szűk kis utcácskák vezetnek a tipikus tengerparti házakhoz, boltíves ajtókkal és tavernákkal. Punat nagyon büszke az olajbogyótermesztés hagyományaira. Ma Punatban szinte minden családnak saját olajfaültetvénye van, és saját maga állítja elő a kiváló minőségű olívaolajat. Ezt minden Punatba látogató könnyen elhiszi, hiszen a Punatba vezető bekötőút a tökéletesnek tűnő olajfaligetek folyosóján keresztül vezet. Egy családi olívaolaj-gyárat is találnak, értékesítési lehetőséggel. Egy gyönyörű sétány, számos fagylaltozó, klasszikus kis elegáns éttermek, valamint gazdag kulturális program teszi ezt a bájos várost népszerű turisztikai célponttá. A vitorlázók különösen szívesen látott vendégek Punatban, mivel itt található az Adria legnagyobb és legrégebbi kikötője, amely mintegy 1200 hajó befogadására alkalmas. Punat ideális találkozási pont a vitorlázók, a tenger és az aktív pihenés szerelmesei számára.


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;