Horvátország
Tengerre néző kilátás
800 m a tengertől
143.520 

Stúdió apartman tengerre néző kilátással és parkolóval, 800m a tengertől, Malinska, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-954
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínObala 8, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)143 520 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésStúdió apartman (stúdió)
Lakható terület (m2)27 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)27 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-954

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon szépen berendezett, tengerre néző stúdióapartmant, amely 800 m-re található a tengertől Malinska Dubasnicában, Krk szigetén. Krk szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel. A gyönyörű tengerpartok mellett gyönyörű tiszta tengervízzel, történelmi városokkal, kerékpárutakkal, túraútvonalakkal, gyógyiszappal Soline településen és másokkal rendelkezik.

Eladó egy nagyon szépen berendezett és ízlésesen berendezett stúdió apartman vagy stúdió apartman, melynek alapterülete 27 m2. A lakáshoz egy erkély tartozik, tengerre néző kilátással. Egy kisebb lakóépület földszintjén található, amely összesen csak 2 emelettel rendelkezik. A lakás egy bejárati részből, egy fürdőszobából és egy nyitott térből áll, amely tökéletesen összeköti a konyhát az étkezővel, a nappalival és a hálószobával. A lakás új bútorokkal berendezve, légkondicionáltan, beköltözésre és használatra készen kerül értékesítésre. A dokumentáció rendben van, és egy parkolóhellyel rendelkezik. Csendes helyen található, 800 m-re a tengertől és minden kényelemtől. A strand 900 m-re található. Az ilyen típusú ingatlan nagyszerű lehetőség nyári tartózkodásra és befektetésként is turisztikai bérbeadás céljából. A lakóház 1997-ben épült és 2022-ben felújították, csatornázással és vízzel rendelkezik. A lakás akadálymentesített, saját vízórával és saját parkolóval rendelkezik. Nagyszerű ár!

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), a kaució igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű. Szívesen találunk Önnek közvetlenül az Ön igényeihez igazodó ingatlant.

 

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 27
Property category : Stúdió apartman
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 143.520 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Modrý : 800 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;