Horvátország
Nagyszerű ár!
800 m a tengertől
123.760 

Stúdió apartman nagy terasszal és parkolóval, 800m a tengertől Malinska-Dubasnica, Krk, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a-999
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínPortic 4, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)123 760 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésStúdió apartman (stúdió)
Lakható terület (m2)33 m2
Hálószobák száma0
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma2
Emelet száma1
A lakás területe / alapterülete (m2)33 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Parkolóhely
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a-999

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy stúdió lakást vonzó áron, jó helyen Malinska-Dubasnica 800m-re a strandtól és a tengertől.

Eladó egy stúdió apartman, amelynek teljes lakóterülete 33 m2 és egy nagy fedett 15m2-es terasszal, egy lakóépület földszintjén található. Ez áll egy bejárati terület, fürdőszoba és egy tér, amely egyesíti a konyha étkezővel és nappalival, hozzáféréssel a fedett teraszra. Van egy parkolóhely, amely az ingatlanhoz tartozik. A lakás légkondicionált, bútorozatlanul és beköltözésre készen kerül értékesítésre. Megfelelő dokumentáció, használatbavételi engedély, a lakás tulajdonjoga. Csendes helyen található 800 m-re a gyönyörű strandoktól és a központtól minden kényelemmel.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező látogatók számára, akik mediterrán hangulatot keresnek. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű helyet kínál a túrázáshoz is. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval, komp nélkül.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékot és a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 33
Property category : Stúdió apartman
Property condition : Novostavba
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 123.760 

Private Fields

Ribbon Zelený : Nagyszerű ár!
Ribbon Modrý : 800 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;