Horvátország
4000 m a tengertől
410.800 

Egyedülálló ház 4000m a tengertől, Crikvenica, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_k-418
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínPodšupera 48, 51260, Crikvenica, Horvátország
Ár (€)410 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)175 m2
Hálószobák száma4
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)50 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)100 m2
Teljes terület (m2)175 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Leírás

Hivatkozási szám: CK_k-418

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínálja eladásra családi házát Crikvenicában, 4 km-re a tengertől, Horvátországban.

Az ingatlan a Crikvenicai Riviérán található, a szárazföld belsejében. A tengertől való távolság 4000m, a tengerparttól való távolság 6000m és 800m a város központjától.

Az eladó ingatlan egy 2004-ben épült családi ház, amely összesen 6 szobával rendelkezik, ebből 4 hálószoba és 2 fürdőszoba. A ház teljes lakóterülete 175m2, és egy 100m2-es telken található. A ház 2 szinten helyezkedik el. Az ingatlant két különálló lakóegység osztja meg, amelyek teljes lakóterülete 175m2. Az emeletek bejáratokkal és méterekkel vannak elválasztva, és azonos elrendezésűek, előszobából, fürdőszobából, két hálószobából, konyhából étkezővel és nappaliból állnak.

A felső szint felszerelt és bútorozott, és turistaszállásként szolgál, míg a földszint átalakításra szorul. A házat 2004-ben felújították, amikor új homlokzatot, új tetőt, valamint új víz- és villanyhálózatot építettek be. A helyszín gyönyörű és csendes, zöldövezet és erdő veszi körül, 6000 m-re a strandoktól és 800 m-re a központtól. Ideális a természet szerelmeseinek, a béke és a nyugalom, vagy mint egy kiváló befektetés a turizmus számára, mivel már kategorizálva van és bérbe van adva turisztikai célokra.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatás/ügyvéd (az ingatlan árának 1%-a), letéti kérelem és ingatlanügynöki jutalék. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

További információért lépjen velünk kapcsolatba. Az ingatlan elhelyezkedése csak tájékoztató jellegű.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 175
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 410.800 

Private Fields

Ribbon Modrý : 4000 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;