Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
80 m a tengertől
661.500 

Családi ház tengerre néző kilátással és medencével, mindössze 80m-re a tengertől, Trogir, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2047/06
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínBačine 16, 21226, Vinišće, Horvátország
Ár (€)661 500 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés5 vagy több szoba
Lakható terület (m2)191 m2
Hálószobák száma5
Fürdőszobák száma3
Emeletek száma3
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)63 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)610 m2
Teljes terület (m2)191 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Terasz
Parkolóhely
Kandalló
Úszómedence
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2047/06

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy családi házat medencével, Trogir közelében, csendes helyen, ideális családi életre vagy befektetésként turisztikai bérbeadásra.

A ház teljes lakóterülete 191m2-ig terjed, három lakóegységből áll, és számos kényelmi szolgáltatással rendelkezik, hogy minden igényt kielégítsen. A ház 2006-ban épült, és legutóbb két évvel ezelőtt módosították és felújították, biztosítva az új kék szabványokat.

A földszinten található egy apartman konyhával, nappalival és fürdőszobával, WC-vel, nettó 33,18 m2 lakóterülettel. Az első emeleten található egy apartman, amelyben nappali, két hálószoba, konyha, fürdőszoba és két terasz található, összesen nettó 78,95 m2 alapterülettel. A második emeleten található egy apartman, amelyben nappali, konyha, két hálószoba, külön fürdőszoba WC nélkül, külön WC, lépcsőház és két terasz található, összesen nettó 78,73 m2 területtel.

A ház mindössze 80 méterre található a tengertől, ami tovább növeli vonzerejét. Egy gyönyörű udvar és egy 518 m2-es telek veszi körül, amelyhez tartozik egy kőből készült grillező kandalló, amely ideális a pihenéshez és a családdal és barátokkal való időtöltéshez, valamint egy parkolóhely három parkolóhellyel.

Ez a ház már jól megalapozott és turisztikai bérbeadásra kategorizált, így kiváló befektetési lehetőség. Használja ki ezt a lehetőséget, és legyen tulajdonosa ennek a vonzó háznak egy csendes loaklitában, Trogir (UNESCO) közelében.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 191
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 661.500 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 80 m a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;