Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
100 m-re a tengertől
546.000 

Ház tengerre néző kilátással, 100m a tengertől, Ciovo, Horvátország

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDBR_2035/151
Tulajdon típusaCsaládi ház / Villa
Térkép HelyszínRožac 43, 21223, Okrug Gornji, Horvátország
Ár (€)546 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
Rendelkezés4 szoba (4+1)
Lakható terület (m2)91 m2
Hálószobák száma3
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Az objektum helyeKülön
A ház kategóriáiCsalád
Beépített terület (m2)45 m2
A lakás területe / alapterülete (m2)421 m2
Teljes terület (m2)91 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Terasz
Pince
Garázs
Parkolóhely
Kandalló
A repülőtér közelében
Közel a strandhoz
Csodálatos kert
Leírás

Hivatkozási szám: BR_2035/151

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy kis családi házat tengerre néző kilátással a horvátországi Ciovo szigetének kedvelt helyén. Ciovo szigetét egy híd köti össze a szárazfölddel, és a gyönyörű történelmi város, Trogir (UNESCO) közelében található. A ház mindössze 100 méterre van a tengertől.

Eladó egy családi ház a tenger közelében, Ciovo szigetének déli oldalán. A ház lakóterülete 91m2, összesen 3 hálószobával és 2 fürdőszobával rendelkezik. A házhoz egy nagyon szépen karbantartott 421m2-es kert is tartozik. Van egy garázs és két további parkolóhely is. Az ingatlan két emeleten terül el, és déli fekvésű, részleges kilátással a tengerre. A ház két apartmanból áll, mindegyikhez saját terasz tartozik. A földszinten egy 25 m²-es egy hálószobás apartman található, amely egy hálószobából, fürdőszobából és nappaliból áll, míg az első emeleten egy 55 m²-es két hálószobás apartman található, amely két hálószobából, előszobából, fürdőszobából és konyhából, valamint egy étkezőből és nappaliból áll. A ház légkondicionált és bútorozottan és felszerelve kerül értékesítésre, ahogyan a képeken látható. A ház mögött található egy garázs, amelyet jelenleg tárolóhelyiségként használnak, valamint egy másik különálló tárolóhelyiség. A parkolóhely két autó számára van. A házat szépen karbantartott zöldövezet veszi körül, van egy szabadtéri kandalló ülőhellyel és szépen karbantartott zöld pergola teraszokkal, ezek kiváló árnyékot biztosítanak a forró nyári napokon. A telek elég nagy, és lehetőséget biztosít saját medence építésére. A ház szépen és korszerűen felszerelt és berendezett. Ideális választás azok számára, akik a tenger közelében keresnek családi rezidenciát. Továbbá annak köszönhetően, hogy a házban két különálló apartman található, lehetőséget biztosít turisztikai vállalkozásra és bérbeadásra.

Az ingatlan kiváló választás a tenger, a kemping, az üzletek és egyéb szolgáltatások, valamint a gyönyörű történelmi városok, Trogir és Split, valamint a mindössze 7,5 km-re lévő repülőtér közelsége miatt.

Az ingatlan feltüntetett ára már tartalmazza az ingatlan jutalékát és a horvátországi ingatlan megvásárlásával kapcsolatos jogi szolgáltatást. Az ár tartalmazza az OIB díjakat (regisztráció az adóhivatalnál), a jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a foglaló igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot. Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak. Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

A feltüntetett ár megegyezik azzal, mintha közvetlenül egy horvát ingatlanügynöktől vásárolná meg az ingatlant! Átfogó szolgáltatást és segítséget nyújtunk a horvátországi ingatlanvásárlás teljes folyamatában.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 91
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Házak / villák
Purpose : Sell
Price : 546.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 100 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;