Horvátország
Tengerre néző kilátás
Kedvenc helyszín
200 m-re a tengertől
332.800 

Tágas és elegáns 2 hálószobás apartman 200 méterre a tengertől Malinska-Dubasnicán, Krk szigetén, Horvátországban.

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDCK_a769
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép HelyszínUl. Lina Bolmarčića 38, 51511, Malinska, Horvátország
Ár (€)332 800 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésHárom hálószobás apartman (3+kk)
Lakható terület (m2)100 m2
Hálószobák száma2
Fürdőszobák száma2
Emeletek száma2
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)100 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Loggia
Garázs
Parkolóhely
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: CK_a769

A Relax Properties ingatlaniroda örömmel kínál eladásra egy nagyon jól karbantartott, gyönyörű 2 hálószobás lakást, amely egy kisebb lakóépületben található 200 méterre a tengertől Malinska-Dubasnica, Krk szigetén, Horvátországban.

Krk sziget kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, mivel ez az első és legközelebbi sziget az európai szárazföldről érkező, mediterrán hangulatot kereső látogatók számára. Gyönyörű tiszta tengerrel, történelemmel, gyógyító iszappal rendelkezik, és számos nagyszerű túrázási lehetőséget is kínál. Krk szigetét 1980 óta az 1430 m hosszú Krk-híd köti össze a szárazfölddel. Kiváló és gyors megközelíthetőség autóval.

Eladó egy többgenerációs ház második emeletén található kényelmes apartman, kilátással a tengerre és a környékre. A 100 m2-es lakóterületet előszoba, galéria, két hálószoba, két fürdőszoba, nappali konyhával és étkezővel, valamint két loggia osztja fel, részleges kilátással a tengerre. Összesen a lakásban 3 szoba található, ebből 2 hálószoba, 2 fürdőszoba. Az ingatlanhoz tartozik még egy tárolóhelyiség a földszinten, valamint egy garázs és egy parkolóhely az ingatlan közös udvarán. Teljesen bútorozottan, minőségi bútorokkal kerül értékesítésre, és a képeken látható módon kerül értékesítésre. Kiváló központi helyen található, mindössze 200 méterre a tengertől és a strandoktól.
Az apartmanház 2002-ben épült, városi vízzel és csatornával rendelkezik. A lakáshoz külön víz- és villanyórák tartoznak.

Az ingatlan feltüntetett ára tartalmazza a horvátországi ingatlanvásárlással kapcsolatos ingatlan jutalékot és jogi szolgáltatást.

Az ár tartalmazza az OIB díjat (regisztráció az adóhivatalnál), jogi szolgáltatást/ügyvédet (az ingatlan árának 1%-a), a kaució igénylését és az ingatlanügynöki jutalékot.

Az ár nem tartalmazza az ingatlanátruházási adót, amelyet a tulajdonjog új tulajdonosra történő átruházása után kell megfizetni a horvát államnak.

Az ingatlanátruházási adó Horvátországban az ingatlan árának 3%-a.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Horvátország
Property size (m2) : 100
Property category : Trojizbový apartmán
Property condition : Po rekonstrukci
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Ingatlan ára : 200 000 € +
Purpose : Sell
Price : 332.800 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Kedvenc helyszín
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Malinska és a Malinska-Dubashnica községhez tartozó húsz környező falu gazdag vallási örökséggel rendelkezik.

A törhetetlen hit a kemény mezőgazdasági, földművelő vagy halászati munkával párosulva biztosította a helyi lakosoknak mindazt, ami az egészséges és boldog, bár szerény élethez szükséges volt. Malinska területén több mint 20 hivatalos kulturális és történelmi műemlék található. Akár gyalogosan, akár kerékpárral szeretné felkeresni őket, biztos, hogy Malinska és környéke teljesen egyedi élményben lesz része.

 


Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;