Bulgária
Tengerre néző kilátás
Keresett hely
200 m-re a tengertől
59.000 

Tágas stúdió, 44 m², fantasztikus kilátással a tengerre, Sozopol központjában, Bulgária

Az ingatlan részletei
Tulajdon IDB_2676
Tulajdon típusaStúdió / apartman / apartman
Térkép Helyszínul. "Lyulin" 17, 8130 Tsentar, Sozopol, Bulgária
Ár (€)59 000 EUR (Az ár tartalmazza az ingatlan jutalékot)
ElrendezésStúdió apartman (stúdió)
Lakható terület (m2)44 m2
Hálószobák száma1
Fürdőszobák száma1
Emeletek száma4
Emelet száma2
A lakás területe / alapterülete (m2)44 m2
További információKevesebb információ
Főbb jellemzők
Erkély
Közel a strandhoz
Leírás

Hivatkozási szám: B_2676

A Relax Properties hitelesített ingatlanügynök eladásra kínál egy tágas stúdió lakást, lenyűgöző kilátással a tengerre, a gyönyörű történelmi városban, Sozopolban, Bulgáriában.

Az ingatlan egy kisebb lakóépületben található, ahol nincs kezelési és karbantartási díj a tengerparti Sozopol városában. Az ingatlan a 2. emeleten található (a 4-ből), lift nélkül.

A teljes lakóterület 44 m2. és a következőkből áll: előszoba; tágas konyha nappalival és hálószobával; fürdőszoba és WC; erkély gyönyörű nyitott kilátással a tengerre és az öbölre.

Az ingatlan teljesen bútorozott és készen áll az azonnali használatra. Az ingatlan ideális lehetőség nyaralási bérbeadásra vagy egész éves életre szóló nyaralási bérbeadásra.

Az ingatlan a 15. törvény szerinti használati joggal rendelkezik. Házi víz és villany díjszabás.

Szozopolról:

Szozopol egy ősi tengerparti város, amely Burgasztól 35 km-re délre, a dél-bolgár Fekete-tenger partján fekszik. Ma az ország egyik legfontosabb tengerparti üdülőhelye, amely a város egyik régi nevéről elnevezett Apollonia művészeti és filmfesztiválról híres (szeptember elején tartják).

Az év legforgalmasabb időszaka a nyári hónapok, májustól szeptemberig, amikor a világ minden tájáról érkeznek turisták, hogy élvezzék az időjárást, a homokos strandokat, a történelmet és a kultúrát, a fúziós konyhát (balkáni és mediterrán) és a színes üdülőhely hangulatát.

Szozopol a Fekete-tenger partján fekvő bolgár Trákia egyik legrégebbi városa. Az első település ezen a helyen a bronzkorból származik. A várost a Kr. e. 7. században a Milétoszból származó görög telepesek alapították Antheia néven. A következő évszázadokban a város kereskedelmi és tengeri központtá vált, és a Fekete-tenger térségének egyik legnagyobb és leggazdagabb görög kolóniájává vált. Ma ez a hely a világ minden tájáról vonzza az embereket gyönyörű homokos tengerpartjaival, kőutcás óvárosaival, ókori templomaival, nyári művészeti fesztiváljaival és számos kiváló éttermével.

Podrobnosti

Property EXPORT :
Ország : Bulgaria
Property size (m2) : 44
Property category : Stúdió apartman
Property condition : Pôvodný stav
Ingatlantípus : Apartmanok / lakások
Purpose : Sell
Price : 59.000 

Private Fields

Ribbon Zelený : Tengerre néző kilátás
Ribbon Žltý : Keresett hely
Ribbon Modrý : 200 m-re a tengertől

Helyszín

Relaxproperties
legmagasabb minősítés ⭐⭐⭐⭐⭐
MMCEPI 2023
;